Рецепт Вареники ледачі з манкою фото

Вареники ледачі з манкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Полудень
Гарячі страви, Вареники

Це ідеальний рецепт для тих, хто обожнює найніжніші вареники, але не хоче морочитися з їх приготуванням довгий час. Ледачі вареники з манкою робляться дуже швидко, а смак у них дивовижний.

Як ви вже, напевно, здогадалися один з головних плюсів цього рецепта приготування вареників ледачих з манкою в його легкості і швидкості. Вареники робляться за лічені хвилини, а виходять, між іншим, дуже смачні і ніжні, завдяки додаванню манки. Тим людям, які не люблять возитися довго на кухні, цей простий рецепт вареників ледачих з манкою точно повинен сподобатися, адже в ньому поєднуються швидкість приготування і відмінний смак страви.

  • Сир - 360-400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Манька - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
вареники ледачі з манкою - фото крок 1
Отже, в миску викладаємо сир, додаємо яйце, манку, борошно, цукор і сіль, ретельно все перемішуємо до однорідної консистенції.
вареники ледачі з манкою - фото крок 2
Від приготованого тесту відрізаємо невеликі шматочки і скочується їх в ковбаски діаметром близько 1, 5 см.
вареники ледачі з манкою - фото крок 3
Нарізаємо ковбаски на шматочки, викладаємо їх на присипану борошном поверхню.
вареники ледачі з манкою - фото крок 4
Ставимо каструлю з водою на вогонь, солимо її і доводимо до кипіння. У киплячу воду викладаємо наші вареники, перемішуємо їх.
вареники ледачі з манкою - фото крок 5
Прикриваємо каструлю кришкою і варимо вареники 4-5 хвилин після їх спливання, потім вимикаємо вогонь і тримаємо вареники під кришкою ще хвилин 5.
вареники ледачі з манкою - фото крок 6
За допомогою шумівки виловлюємо вареники на тарілку і подаємо їх зі сметаною до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти