Вареники ледачі з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Це ідеальний рецепт для тих, хто обожнює найніжніші вареники, але не хоче морочитися з їх приготуванням довгий час. Ледачі вареники з манкою робляться дуже швидко, а смак у них дивовижний.
Як ви вже, напевно, здогадалися один з головних плюсів цього рецепта приготування вареників ледачих з манкою в його легкості і швидкості. Вареники робляться за лічені хвилини, а виходять, між іншим, дуже смачні і ніжні, завдяки додаванню манки. Тим людям, які не люблять возитися довго на кухні, цей простий рецепт вареників ледачих з манкою точно повинен сподобатися, адже в ньому поєднуються швидкість приготування і відмінний смак страви.
- Сир - 360-400 грам
- Яйце - 1 штука
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Отже, в миску викладаємо сир, додаємо яйце, манку, борошно, цукор і сіль, ретельно все перемішуємо до однорідної консистенції.
Від приготованого тесту відрізаємо невеликі шматочки і скочується їх в ковбаски діаметром близько 1, 5 см.
Нарізаємо ковбаски на шматочки, викладаємо їх на присипану борошном поверхню.
Ставимо каструлю з водою на вогонь, солимо її і доводимо до кипіння. У киплячу воду викладаємо наші вареники, перемішуємо їх.
Прикриваємо каструлю кришкою і варимо вареники 4-5 хвилин після їх спливання, потім вимикаємо вогонь і тримаємо вареники під кришкою ще хвилин 5.
За допомогою шумівки виловлюємо вареники на тарілку і подаємо їх зі сметаною до столу. Приємного всім апетиту!