Ледачі вареники без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Я не їм продукти тваринного походження, але люблю страви, де вони використовуються. Тому представляю вашій увазі адаптацію рецепта ледачих вареників з сиру. Без яєць, На основі тофу!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати ліниві вареники без яєць. Замість борошна можна використовувати манку дрібного помелу. Тофу для цього рецепта вибирайте нейтрального смаку, м'якої консистенції. Це розкішний варіант для недільного сніданку! Разом з ягодами і сметанним кремом виходить справжня смакота!
- Тофу - 350 грам
- Борошно пшеничне - 100-130 грам
- Цукор - За смаком
- Ванільний сироп - 1-2 капель
- Лимонний сік - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Тофу розкришите виделкою до стану розсипчастого сиру. Додайте цукор, ванільний сироп і лимонний сік за смаком. Гарненько перемішайте.
Потім додайте борошно, перемішайте суміш до однорідної, пластичної маси.
Скачайте з маси ковбаску товщиною приблизно 2, 5 см. І наріжте на шматочки 3-4 см.
Відваріть вареники в киплячій підсоленій воді. На це піде приблизно 3-4 хвилини після того, як вареники спливуть.
Ледачі вареники без яєць готові, смачного!