Ледачі вареники з сиром без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную ввечері приділити годину часу на приготування ледачих вареників, заморозити, а вранці тільки відварити і подати до столу! Смачний гарячий сніданок без клопоту і турбот готовий!
У рецепті язик піде про наслідках ледачих вареники, але ви можете зробити і солодкі. Додайте в сир перед завішування тесту за смаком цукор, буде теж дуже смачно, особливо для діточок! розповідаю, як приготувати ліниві вареники без яєць.
- Сир - 700 грам
- Борошно пшеничне - 200 грам (може піти трохи більше)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Муки може піти трохи більше або менше, залежить від вологості сиру.
У сир додайте сіль, перемішайте. Потім поступово додайте борошно і замішують тісто, спочатку ложкою, потім руками. Воно повинно вийти зручним для роботи, але не дуже щільним.
Розділити тісто 3-4 частини і скачайте кожну частину в ковбаску.
Наріжте на порції.
Кожну порцію обваляйте в борошні і сформуйте ліниві вареники. У такому вигляді їх можна викладати на пріпиленний борошном поверхні і заморожувати. Заморожені вареники розморожувати перед приготуванням не потрібно! Відразу викладайте в киплячу воду і варіть. Дуже зручно!
У киплячу підсолену воду викладіть вареники. Акуратно перемішайте і після закипання, коли вареники спливуть, варите 3 хвилини.
Шумівкою викладіть на тарілки і подавайте зі сметаною.
Смачного!