Ледачі вареники з сиром на манки
(покроковий рецепт з фото)
Всі рецепти зі словом "ледачий" - допомагають просто готувати улюблені страви. А чи знаєте ви, як приготувати ліниві вареники з сиром на манки? Спробуйте новий варіант для сніданку або обіду.
Манка потрібна для того, щоб ввібрати в себе зайву вологу. Ледачі вареники за цим рецептом виходять пишними і повітряними. Їх люблять всі: від малого і до великого. Подавайте їх зі сметаною або варенням.
- Сир - 600 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Крупа манна - 100 грам
- Борошно - 200 грам
- Куркума - 1/4 чайних ложки
1. У сир додайте цукор, сіль, ванільний цукор.
2. Також додайте яйця і куркуму для гарного кольору.
3. Просійте борошно і манку в сир. Руками добре замісити тісто, воно повинно стати липким. Накрийте кришкою і поставте на 20-30 хвилин в холодильник.
4. Розділіть тісто на кілька частин. Присипте стіл борошном, скачайте кілька ковбасок. Розріжте кожну ковбаску по діагоналі на порційні вареники.
5. Підсолити киплячу воду, закладайте в неї вареники. Після того як вони спливуть, нехай варяться ще 2-3 хвилини на середньому вогні.
6. Дістаньте вареники шумівкою, змастіть їх вершковим маслом або полийте сметаною. Смачного!