Вафлі на вершках
(покроковий рецепт з фото)
Володарям вафельниці обов'язково варто звернути увагу на запропонований рецепт. Випічка має тонкий вершковий смак, м'яка, з ніжною структурою. Не займає багато часу на приготування.
Рецепт зручний ще тим, що їх можна приготувати в вафельниці для тонких вафель. Відмінністю лише буде структура, вони виходять хрусткі.
- Яйця - 4 штуки
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Цукор - 9 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 40 грам
- Борошно пшеничне - 11 Ст. Ложок
- Розпушувач для тіста - 0, 75 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибоку чашу розбийте яйця, додайте цукор.
Збийте в пишну піну.
В окремій чаші збийте вершки.
Додайте борошно і розпушувач. Збийте.
Розтопити масло і введіть в тісто. Збийте.
Влийте вершки і віночком вмішати їх в тісто.
Залиште тісто на 10 хвилин. За цей час розігрійте вафельницу.
У розігріту вафельницу розлийте тісто. Випікайте протягом 4-6 хвилин.
Готові вафлі зніміть з вафельниці.
Теплі вафлі подавайте до столу.