В'ялене м'ясо до пива
(покроковий рецепт з фото)
Всілякі чіпси і магазинні сухарики досить шкідлива закуска. Я хочу вам показати класну ідею, як приготувати м'ясо до пива, від якого ви точно будете в захваті. Нереально смачно і корисно!
Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що таке м'ясо можна приготувати за допомогою сушарки, як в даному випадку, а також в коптильні, наприклад, або жаровні. Маринад - це справа смаку. Ви можете додавати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі, щоб вийшла ароматна і пікантна закуска.
- Яловичина - 600-800 грам
- Соєвий соус - 2/3 склянки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком(koriandr, паприка, аніс, імбир)
1. Яловичину вимийте, обсушити, видаліть всі плівки і зайвий жир.
2. Гострим ножем наріжте м'ясо тонкими смужками уздовж волокон (можна і поперек, але тоді готове м'ясо може розвалюватися трохи).
3. У невеликій мисці приготуйте маринад - з'єднайте пропущений через прес часник, сіль, цукор і перець, мідь, соєвий соус і ароматні спеції. Вилийте маринад в м'ясо, перемішайте акуратно і приберіть на добу в холодильник.
4. Розкладіть шматочки яловичини на піддонах сушарки. Встановіть потрібну температуру і сушіть м'ясо до готовності, згідно з інструкцією (час буде залежати від моделі вашої сушарки).