Рецепт В'ялене м'ясо до пива фото

В'ялене м'ясо до пива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На святковий стіл
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Всілякі чіпси і магазинні сухарики досить шкідлива закуска. Я хочу вам показати класну ідею, як приготувати м'ясо до пива, від якого ви точно будете в захваті. Нереально смачно і корисно!

Опис приготування:

Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що таке м'ясо можна приготувати за допомогою сушарки, як в даному випадку, а також в коптильні, наприклад, або жаровні. Маринад - це справа смаку. Ви можете додавати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі, щоб вийшла ароматна і пікантна закуска.

  • Яловичина - 600-800 грам
  • Соєвий соус - 2/3 склянки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Перець - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком(koriandr, паприка, аніс, імбир)
в'ялене м'ясо до пива - фото крок 1
1. Яловичину вимийте, обсушити, видаліть всі плівки і зайвий жир.
в'ялене м'ясо до пива - фото крок 2
2. Гострим ножем наріжте м'ясо тонкими смужками уздовж волокон (можна і поперек, але тоді готове м'ясо може розвалюватися трохи).
в'ялене м'ясо до пива - фото крок 3
3. У невеликій мисці приготуйте маринад - з'єднайте пропущений через прес часник, сіль, цукор і перець, мідь, соєвий соус і ароматні спеції. Вилийте маринад в м'ясо, перемішайте акуратно і приберіть на добу в холодильник.
в'ялене м'ясо до пива - фото крок 4
4. Розкладіть шматочки яловичини на піддонах сушарки. Встановіть потрібну температуру і сушіть м'ясо до готовності, згідно з інструкцією (час буде залежати від моделі вашої сушарки).

Схожі рецепти