Рецепт Універсальне тісто для пельменів і мантів фото

Універсальне тісто для пельменів і мантів
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Борошно, Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Пельмені

Домашні пельмені або манти не зрівняються з тими, що ви купите в магазині. Дане тісто дуже просте в приготуванні і абсолютно універсальне. Підходить для будь-яких подібних виробів з тіста.

Спробуйте приготувати універсальне тісто для пельменів і мантів за цим рецептом, впевнена, вам воно сподобається! Його можна використовувати не тільки для приготування пельменів або мантів, але і для вареників, Хінкалі, рулету ханум і т.Д. Приберіть з рецепта яйце, і ось вам вже чудовий пісний варіант. Я користуюся цим рецептом вже дуже довго, готові вироби виходять смачні і не розвалюються при варінні. А ще це тісто вдало переносить заморозку, досить його заздалегідь дістати і дати полежати при кімнатній температурі і ось, воно знову готове до роботи. Загалом достоїнств багато. Беріть рецепт на озброєння!

  • Вода - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 500 грам
універсальне тісто для пельменів і мантів - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
універсальне тісто для пельменів і мантів - фото крок 2
Налийте воду в глибоку миску. Додайте сіль, яйце і все трохи збийте.
універсальне тісто для пельменів і мантів - фото крок 3
Налийте масло, воно додасть тесту еластичності.
універсальне тісто для пельменів і мантів - фото крок 4
Частинами додайте борошно.
універсальне тісто для пельменів і мантів - фото крок 5
Перемішуйте тісто до тих пір, поки не стане важко заважати.
універсальне тісто для пельменів і мантів - фото крок 6
Потім перекладіть тісто на стіл і підсипаючи борошно, що залишилося замісити щільне, але еластичне тісто. Зберіть його в кулю, накрийте рушником і дайте відпочити 20-30 хвилин. Після чого вимішайте ще раз. Універсальне тісто для пельменів і мантів готове.
універсальне тісто для пельменів і мантів - фото крок 7
Готуйте з задоволенням!

Схожі рецепти