Удон зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Удон зі свининою і овочами більш ніж популярний в країнах далекого Азії. Там його готують практично в кожній кафешці або ресторанчику. Це ситне і смачне блюдо, яке не залишить вас байдужим.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати удон зі свининою і овочами, то прочитайте цей рецепт. У ньому розказано, як можна зробити ситне і смачне блюдо по азіатським мотивами. Якщо ви любите гостре, то просто додайте в сковороду шматочки пекучого перцю чилі.
- Свинина - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Локшина Удон - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 Склянка
- Кокосове молоко - 150 мілілітрів
- Спеції - За смаком
М'ясо вимийте, обсушити і наріжте на смужки. Цибулю очистіть і наріжте. У сковорідку влийте рослинне масло, розігрійте його на плиті. Викладіть в нього цибулю і м'ясо. Обсмажте інгредієнти до золотистого відтінку.
Підготовлені лук і м'ясо викладіть з сковорідки в окрему тарілку. У сковороду з залишками масла викладіть заздалегідь вимиті і нарізані печериці, а також солодкий болгарський перець. Обсмажте інгредієнти на сильному вогні п'ять хвилин.
Викладіть підготовлені перець і гриби до м'яса. У сковорідку покладіть нарізаний кубиками помідор. Додайте до нього очищений і дуже дрібно нарізану часничок. Обсмажуйте до тих пір, поки томат не стане м'яким.
Влийте до помідору і часнику кокосове молоко. Гасіть пару хвилинок. Також можете додати соєвий соус замість солі. Така приправа дуже популярна на Сході.
В окремому посуді відваріть удон до напівготовності. До томату з кокосовим молоком викладіть інгредієнти, які раніше обсмажувалися в сковороді. Також покладіть відварну локшину. Ретельно все перемішайте і посипте спеціями. Накрийте кришкою і тушкуйте двадцять хвилин на повільному вогні до повної готовності.