Рецепт Удон зі свининою і овочами фото

Удон зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Локшина
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Удон зі свининою і овочами більш ніж популярний в країнах далекого Азії. Там його готують практично в кожній кафешці або ресторанчику. Це ситне і смачне блюдо, яке не залишить вас байдужим.

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати удон зі свининою і овочами, то прочитайте цей рецепт. У ньому розказано, як можна зробити ситне і смачне блюдо по азіатським мотивами. Якщо ви любите гостре, то просто додайте в сковороду шматочки пекучого перцю чилі.

  • Свинина - 200 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Локшина Удон - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 Склянка
  • Кокосове молоко - 150 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
удон зі свининою і овочами - фото крок 1
М'ясо вимийте, обсушити і наріжте на смужки. Цибулю очистіть і наріжте. У сковорідку влийте рослинне масло, розігрійте його на плиті. Викладіть в нього цибулю і м'ясо. Обсмажте інгредієнти до золотистого відтінку.
удон зі свининою і овочами - фото крок 2
Підготовлені лук і м'ясо викладіть з сковорідки в окрему тарілку. У сковороду з залишками масла викладіть заздалегідь вимиті і нарізані печериці, а також солодкий болгарський перець. Обсмажте інгредієнти на сильному вогні п'ять хвилин.
удон зі свининою і овочами - фото крок 3
Викладіть підготовлені перець і гриби до м'яса. У сковорідку покладіть нарізаний кубиками помідор. Додайте до нього очищений і дуже дрібно нарізану часничок. Обсмажуйте до тих пір, поки томат не стане м'яким.
удон зі свининою і овочами - фото крок 4
Влийте до помідору і часнику кокосове молоко. Гасіть пару хвилинок. Також можете додати соєвий соус замість солі. Така приправа дуже популярна на Сході.
удон зі свининою і овочами - фото крок 5
В окремому посуді відваріть удон до напівготовності. До томату з кокосовим молоком викладіть інгредієнти, які раніше обсмажувалися в сковороді. Також покладіть відварну локшину. Ретельно все перемішайте і посипте спеціями. Накрийте кришкою і тушкуйте двадцять хвилин на повільному вогні до повної готовності.

Схожі рецепти