Рецепт Удон зі свининою фото

Удон зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
М'ясо , Свинина , Локшина
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Соєвий соус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже популярне японське блюдо, яке так шановані і в нашій країні. Це товста локшина, яка доводиться до готовності з м'ясом і овочами на сковороді. Принцип її приготування - вельми простий.

Опис приготування:

Готувати удон зі свининою в домашніх умовах досить швидко. Це традиційне японське блюдо можна готувати з різними інгредієнтами (м'ясо, птах або морепродукти), але основний - це удон (локшина). Беруть найчастіше її вже готову і доводять на сковороді.

  • Локшина готова - 250 грам
  • Свинина - 200 грам
  • Капуста - 150 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Чилі соус - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
удон зі свининою - фото крок 1
1. Такий варіант Удона зі свининою і овочами виходить дуже смачно і незвично. Для початку беремо всі інгредієнти. М'ясо нарізаємо соломкою.
удон зі свининою - фото крок 2
2. Після цього беремо вже готову локшину.
удон зі свининою - фото крок 3
3. Нарізаємо овочі. Я зазвичай їх шаткую соломкою або кільцями.
удон зі свининою - фото крок 4
4. І не забуваємо приготувати суміш соусів: в соєвий соус додаємо оцет, приправи і соус чилі.
удон зі свининою - фото крок 5
5. Обсмажуємо м'ясо на невеликій кількості рослинного масла. Солимо і перчимо до смаку, після чого додаємо по черговості овочі і обсмажуємо.
удон зі свининою - фото крок 6
6. Вливаємо соєвий соус і доводимо страву до готовності. Подавати удон зі свининою в домашніх умовах слід як самостійну страву.

Схожі рецепти