Удон зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже популярне японське блюдо, яке так шановані і в нашій країні. Це товста локшина, яка доводиться до готовності з м'ясом і овочами на сковороді. Принцип її приготування - вельми простий.
Готувати удон зі свининою в домашніх умовах досить швидко. Це традиційне японське блюдо можна готувати з різними інгредієнтами (м'ясо, птах або морепродукти), але основний - це удон (локшина). Беруть найчастіше її вже готову і доводять на сковороді.
- Локшина готова - 250 грам
- Свинина - 200 грам
- Капуста - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Чилі соус - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1. Такий варіант Удона зі свининою і овочами виходить дуже смачно і незвично. Для початку беремо всі інгредієнти. М'ясо нарізаємо соломкою.
2. Після цього беремо вже готову локшину.
3. Нарізаємо овочі. Я зазвичай їх шаткую соломкою або кільцями.
4. І не забуваємо приготувати суміш соусів: в соєвий соус додаємо оцет, приправи і соус чилі.
5. Обсмажуємо м'ясо на невеликій кількості рослинного масла. Солимо і перчимо до смаку, після чого додаємо по черговості овочі і обсмажуємо.
6. Вливаємо соєвий соус і доводимо страву до готовності. Подавати удон зі свининою в домашніх умовах слід як самостійну страву.