Тушковані овочі з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Простіше цієї страви не буває! Приготувати тушковані овочі з сосискою в домашніх умовах зможе навіть новачок на кухні з підручних інгредієнтів.
Використовувати в рецепт приготування тушкованих овочів з сосискою можна не тільки свіжі, але і заморожені овочі. Доповнити список інгредієнтів можна також часником, цибулею, кабачками або кукурудзою, наприклад.
- Капуста - 250 грам
- Перед солодкий - 1 штука
- Перець гострий - За смаком
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Сосиски - 4-5 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Насамперед краще зайнятися підготовкою всіх інгредієнтів, щоб це не уповільнювало процес приготування. Морква потрібно очистити і натерти на тертці. Капусту нашаткувати, а перець очистити і подрібнити. На сковороду налити трохи олії і викласти туди моркву.
2. В рецепт приготування тушкованих овочів з сосискою можна використовувати як мелений, так і свіжий перець. Щоб знизити гостроту, перець краще очистити від насіння. Додати його на сковороду до морква і обсмажити пару хвилин.
3. Викласти подрібнену капусту. Трохи підсолити зверху.
4. Накрити кришкою сковороду і залишити на середньому вогні гаситися. Акуратно перемішати, коли капуста зменшиться в обсязі.
5. Час гасіння капусти залежить від ваших смакових уподобань. Під час готування на сковороду потрібно підливати невелику кількість води або томатного соусу, наприклад. Також в цей простий рецепт тушкованих овочів з сосискою можна використовувати томатну пасту, попередньо розчинивши її у воді.
6. На окремій сковороді потрібно обсмажити в невеликій кількості рослинного масла подрібнені сосиски.
7. Для 5-7 хвилин до готовності капусти викласти на сковороду солодкий перець, сосиски і очищені від шкірки помідори. Ось таке смачне і дуже просте блюдо.