Тушковані овочі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Тушковані овочі з сиром відмінно підійдуть до будь-якого гарніру, kartofelyu або крупа. Також вони і самі можуть служити гарніром, якщо ви подасте їх з м'ясними або рибними стравами. Розповідаю, як приготувати.
Я пропоную вам свій набір овочів для цієї страви. Але ви можете вибрати і інші овочі на свій розсуд, наприклад, додати трохи картоплі або вибрати інші гриби. Головне, тушкуйте їх до готовності і тільки потім сир, щоб він не пригоріла, поки ви доводите овочі до потрібного стану. Найчастіше я подаю тушковані овочі з сиром з рисом. Ситні і смачні, вони послужать вам прекрасним обідом або вечерею
- Cukini - 4 штуки
- Печериці - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 4 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Твердий сир - 100-150 грам
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Дрібно порубати цибулю.

Помийте, почистіть печериці та наріжте їх кільцями.

Спочатку обсмажте трохи цибулю, поки він не стане прозорим, потім додайте шампіньйони. І тушкуйте все разом близько п'яти хвилин.

Чисті кабачки. Я завжди чищу їх від шкірки на половину. У шкірці теж багато корисних речовин, але щоб вони стали м'якими при гасінні і дали досить соку, краще їх все-таки трохи очистити.

Наріжте цукіні півкільцями і викладіть до цибулі і шампіньйонів.

Трохи тушкуйте цукіні. Вони повинні стати трохи м'якими і збліднути. Поріжте помідори часточками і додайте до тушкованим овочам.

Добре тушкуйте все овочі. Хвилин 10. Потім натріть на крупній тертці сир і викладіть до овочів.

Овочі з сиром гасяться п'ять хвилин. Сир повністю розплавиться і змішається з соком овочів. У вас вийде приголомшливі тушковані овочі з сиром! Насолоджуйтесь!