Тушковані овочі для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Більшість овочів мають невелику калорійність, а значить відмінно підходять для схуднення! Пропоную вам рецепт смачних і корисних тушкованих овочів. Блюдо виходить яскравим, легким і швидко готується!
Щоб отримати максимум користі з овочів, ми будемо гасити їх без масла на антипригарной сковороді. Якщо щось буде прилипати, додайте пару ложок води. Імбирно-часникову пасту можна замінити на свіжий тертий часник і імбир. А детальніше, як приготувати тушковані овочі для схуднення, я розповім в покроковому описі.
- Кольорова капуста - 150 грам
- Квасоля стручкова - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Імбирно-часникова паста - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Цвітну капусту розділите на маленькі суцвіття. У стручковой фасоли отрежьте хвостики, потім розріжте стручки навпіл. З болгарського перцю видаліть насіння, наріжте скибочками середнього розміру. Моркву натріть на тертці корейської.

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Тушкуйте болгарський перець з имбирно-часниковою пастою 2-3 хвилини.

Додайте моркву. Гасіть овочі ще 1-2 хвилини, поки морква не стане м'якою.

Слідом додайте стручкову квасолю і цвітну капусту. Накрийте кришкою і тушкуйте 5-6 хвилин.

В кінці приправте овочі сіллю і перцем, і додайте свіжу зелень.

Тушковані овочі для схуднення готові, приємного вам апетиту!