Рецепт Тушкована стручкова квасоля фото

Тушкована стручкова квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную універсальний вегетаріанський рецепт тушкованою стручкової квасолі, яка може служити гарніром або стати самостійним овочевим блюдом. Готується дуже просто - спробуйте, вам сподобається.

Опис приготування:

Тушкована стручкова квасоля - дуже миле вегетаріанське блюдо, яке можна готувати хоч кожен день. Адже готувати цю страву дуже легко і досить просто. Стручкова квасоля належить сімейства бобових, тому зберігає в собі багато корисних і навіть необхідних речовин для людського організму. Особливо вегетаріанцям слід вживати якомога більше квасолі і бобів. Тушкована стручкова квасоля готується в дієтичному стилі, тому підходить і для тих, хто тримає дієту. Хай щастить!

  • Стручковая фасоль - 500 грам
  • Свіжі помідори - 250 грам (або консервовані)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Оливкова олія - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
тушкована стручкова квасоля - фото крок 1
Стручкову квасолю промиваємо під проточною водою, обрізаємо кінчики, розрізаємо на кілька частин, потім відварюємо в невеликій кількості води протягом 10 хвилин. І знову промиваємо під проточною водою.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 2
Цибулю нарізаємо півкільцями.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 3
І тушкуємо його в товстостінній сковорідці або каструлі в невеликій кількості оливкової олії до м'якості.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 4
Помідори очищаємо від шкірки (опустивши на підлогу хвилини в окріп) і подрібнюємо за допомогою блендера або нарізаємо дрібними кубиками.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 5
Помідори додаємо до цибулі, так само кидаємо туди нарізану дрібно часник і тушкуємо все в перебігу 7-10 хвилин.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 6
Потім кладемо в томатну масу квасоля. Солі, перчим, приправляємо до смаку, все гарненько перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 7
Викладаємо на тарілки і готово. Смачного!

Схожі рецепти