Рецепт Тушкована стручкова квасоля фото

Тушкована стручкова квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Гарячі страви, Гарніри

Пропоную універсальний вегетаріанський рецепт тушкованою стручкової квасолі, яка може служити гарніром або стати самостійним овочевим блюдом. Готується дуже просто - спробуйте, вам сподобається.

Тушкована стручкова квасоля - дуже миле вегетаріанське блюдо, яке можна готувати хоч кожен день. Адже готувати цю страву дуже легко і досить просто. Стручкова квасоля належить сімейства бобових, тому зберігає в собі багато корисних і навіть необхідних речовин для людського організму. Особливо вегетаріанцям слід вживати якомога більше квасолі і бобів. Тушкована стручкова квасоля готується в дієтичному стилі, тому підходить і для тих, хто тримає дієту. Хай щастить!

  • Стручковая фасоль - 500 грам
  • Свіжі помідори - 250 грам (або консервовані)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Оливкова олія - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
тушкована стручкова квасоля - фото крок 1
Стручкову квасолю промиваємо під проточною водою, обрізаємо кінчики, розрізаємо на кілька частин, потім відварюємо в невеликій кількості води протягом 10 хвилин. І знову промиваємо під проточною водою.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 2
Цибулю нарізаємо півкільцями.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 3
І тушкуємо його в товстостінній сковорідці або каструлі в невеликій кількості оливкової олії до м'якості.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 4
Помідори очищаємо від шкірки (опустивши на підлогу хвилини в окріп) і подрібнюємо за допомогою блендера або нарізаємо дрібними кубиками.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 5
Помідори додаємо до цибулі, так само кидаємо туди нарізану дрібно часник і тушкуємо все в перебігу 7-10 хвилин.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 6
Потім кладемо в томатну масу квасоля. Солі, перчим, приправляємо до смаку, все гарненько перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
тушкована стручкова квасоля - фото крок 7
Викладаємо на тарілки і готово. Смачного!

Схожі рецепти