Тушкована печінка з цибулею і морквою в сметані
(покроковий рецепт з фото)
М'яка, ніжна і соковита печінка виходить за цим рецептом. Будемо гасити її в сметані і вершках. Готується дуже просто і швидко. Рецепт обов'язково вам стане в нагоді. Заходьте і знайомтесь!
Готувати за цим рецептом необов'язково курячу печінку, можна будь-яку іншу. За бажанням додайте часник, улюблені трави і спеції. Дуже смачно!
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Цибулю і моркву почистіть. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте кубиком.
2. Обсмажте овочі до золотистого кольору з додаванням олії.
3. Печінка наріжте невеликими шматочками і додайте в сковороду. Обсмажуйте хвилин 5.
4. Додайте сметану, вершки і тушкуйте близько 15 хвилин. В кінці посоліть і поперчіть.
5. Смачного!