Рецепт Тушкована печінка з цибулею і морквою в сметані фото

Тушкована печінка з цибулею і морквою в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

М'яка, ніжна і соковита печінка виходить за цим рецептом. Будемо гасити її в сметані і вершках. Готується дуже просто і швидко. Рецепт обов'язково вам стане в нагоді. Заходьте і знайомтесь!

Опис приготування:

Готувати за цим рецептом необов'язково курячу печінку, можна будь-яку іншу. За бажанням додайте часник, улюблені трави і спеції. Дуже смачно!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушкована печінка з цибулею і морквою в сметані - фото крок 1
1. Цибулю і моркву почистіть. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте кубиком.
тушкована печінка з цибулею і морквою в сметані - фото крок 2
2. Обсмажте овочі до золотистого кольору з додаванням олії.
тушкована печінка з цибулею і морквою в сметані - фото крок 3
3. Печінка наріжте невеликими шматочками і додайте в сковороду. Обсмажуйте хвилин 5.
тушкована печінка з цибулею і морквою в сметані - фото крок 4
4. Додайте сметану, вершки і тушкуйте близько 15 хвилин. В кінці посоліть і поперчіть.
тушкована печінка з цибулею і морквою в сметані - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти