Печінка, тушкована в сметані з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Приготована таким чином печінку виходить дуже смачною. Печінка попередньо вимочується в молоці, що в свою чергу робить її дуже м'якою і ніжною. На гарнір можна відварити картоплю
Приготуємо печінку, тушковану в сметані в домашніх умовах. В першу чергу необхідно замочити печінку в молоці, це зробимо її неймовірно м'якою і ніжною. Потім обсмажуємо на сковороді цибулю до золотистого кольору, додаємо печінку і обсмажуємо її з усіх боків. Кладемо сметану, сіль і перець. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою до готовності. Готову страву подаємо до столу з будь-яким гарніром. Хай щастить!
- Печінка куряча - 400 грам
- Крем - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
Попередньо очищаємо і промиваємо печінку, а потім замочуємо в холодному молоці на 1 час.
Витягуємо печінку з молока і нарізаємо порційними шматочками (не промивати! ). Лук подрібнюємо.
Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо цибулю до золотистого.
Додайте печінку і обсмажте її з усіх боків на середньому вогні.
Додаємо сметану, сіль і перець. Перемішуємо і продовжуємо готувати на середньому вогні 20 хвилин. Під час гасіння періодично помішуйте блюдо.
Смачного!