Рецепт Трюфелі фото

Трюфелі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки , Какао , Шоколад
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , Фуршет
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Такі цукерки можна подати з чаєм до приходу гостей або упакувати в красиву коробку і презентувати в якості подарунка. Розповім, як приготувати трюфелі, які обвалюють в какао-порошку.

Опис приготування:

Для приготування обов'язково використовуйте якісний шоколад, з вмістом какао не менше 67%, а краще 72% і вище. Завдяки йому цукерки вийдуть дійсно шоколадними. Трюфель можна обваляти в какао, як в рецепті, або в подрібнених горіхах, кокосової або вафельної стружці.

  • Гіркий шоколад - 225 грам
  • Вершки - 0, 5 склянки (не менше 30% жирності)
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Какао - За смаком
1
У сотейник налийте жирні вершки і відправте його на середній вогонь, доведіть до кипіння вершки, весь час помішуючи лопаткою.
2
Шоколад подрібніть і залийте його теплими вершками, додайте екстракт ванілі, залиште на кілька хвилин і перемішайте.
3
Залиште масу до охолодження, а потім відправте в холодильник на 2 годину.
4
Дістаньте застиглу шоколадну масу і за допомогою чайної ложки або ложки для морозива сформуйте кульки.
5
Руками надайте правильну форму кульки і викладіть на пергамент, відправте в холодильник на ніч.
6
Готові трюфелі обваляйте в какао-порошку і подавайте до столу або зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти