Рецепт Домашні трюфелі фото

Домашні трюфелі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Шоколад
На полуденок , На святковий стіл , День закоханих
Десерти
Кількість порцій: 20

Трюфелі - вишукані ласощі, але виявляється їх можна приготувати вдома своїми руками. Всім ласунам присвячується!

Опис приготування:

Шоколад розтопіть на водяній бані, до рідкого стану.

До нього додайте вершки і масло, весь час повільно помішуючи.

Слідом йде яєчний жовток і тертий мигдаль, виходить в'язка маса.

В кінці додайте ром / коньяк / лікер (на ваш смак), гарненького розмішайте і відправте отриману масу в холодильник на 1, 5-2 годину.

Після застигання скачайте кульки. Після цього обваляйте кульки в какао.

Можна замість какао використовувати інші інгредієнти - експерементіруйте!

Цукерки готові!


  • Плитка черного шоколада- 2 штуки
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Олія - 25 грам
  • Жирні вершки - 1 Ст. Ложка
  • Мелений мигдаль - 50 грам
  • Коньяк (Ром/ликер) - 2 Ст. Ложки
  • Какао - 50 грам
Шоколад розтопіть на водяній бані, до рідкого стану.

До нього додайте вершки і масло, весь час повільно помішуючи.

Слідом йде яєчний жовток і тертий мигдаль, виходить в'язка маса.

В кінці додайте ром / коньяк / лікер (на ваш смак), гарненького розмішайте і відправте отриману масу в холодильник на 1, 5-2 годину.

Після застигання скачайте кульки. Після цього обваляйте кульки в какао.

Можна замість какао використовувати інші інгредієнти - експерементіруйте!

Цукерки готові!

Схожі рецепти