Домашні трюфелі
(покроковий рецепт з фото)
Трюфелі - вишукані ласощі, але виявляється їх можна приготувати вдома своїми руками. Всім ласунам присвячується!
Шоколад розтопіть на водяній бані, до рідкого стану.
До нього додайте вершки і масло, весь час повільно помішуючи.
Слідом йде яєчний жовток і тертий мигдаль, виходить в'язка маса.
В кінці додайте ром / коньяк / лікер (на ваш смак), гарненького розмішайте і відправте отриману масу в холодильник на 1, 5-2 годину.
Після застигання скачайте кульки. Після цього обваляйте кульки в какао.
Можна замість какао використовувати інші інгредієнти - експерементіруйте!
Цукерки готові!
- Плитка черного шоколада- 2 штуки
- Яєчний жовток - 1 штука
- Олія - 25 грам
- Жирні вершки - 1 Ст. Ложка
- Мелений мигдаль - 50 грам
- Коньяк (Ром/ликер) - 2 Ст. Ложки
- Какао - 50 грам
До нього додайте вершки і масло, весь час повільно помішуючи.
Слідом йде яєчний жовток і тертий мигдаль, виходить в'язка маса.
В кінці додайте ром / коньяк / лікер (на ваш смак), гарненького розмішайте і відправте отриману масу в холодильник на 1, 5-2 годину.
Після застигання скачайте кульки. Після цього обваляйте кульки в какао.
Можна замість какао використовувати інші інгредієнти - експерементіруйте!
Цукерки готові!