Тріска в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо тріски, приготоване в мультиварці, виходить ніжним і соковитим, а овочі служать відмінним доповненням. Як на мене, тріска в мультиварці - відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Готуємо!
Відтоді, як в нашій родині з'явилася мультиварка, тріску ми почали готувати регулярно. Це - досить дешева риба, але її м'ясо дуже поживне і корисне. Та й смачне, якщо готувати його правильно. Як готувати тріску в мультиварці, я дізналася в інтернеті. Спробувала приготувати - сподобалося. З тих пір регулярно готую її таким способом - і мені, і всім домашнім дуже подобається.
Отже, простий рецепт тріски в мультиварці:
1. Філе тріски промити і нарізати на невеликі шматки.
2. Цибулю нарізати півкільцями, морква кубиками (можна просто натерти на тертці).
3. Виберіть режим "випічка" . Розігрійте масло. Шарами викладіть овочі та рибу: перший шар цибулю, потім морква, далі зелений горошок, нарізаний болгарський перець і риба. Зверху закрити всі овочами. Всі злегка посолити і поперчити.
4. Додати трохи води. Закрити мультиварку кришкою і готувати все 30 хвилин.
Готову страву можна подавати з картоплею або рисом. Прикрасити зеленню.
От і все - тріска в мультиварці готова! Смачного.
- Лихоманка - 600 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Зелений горошок - 200 грам
- Рослинна олія - 4 чайних ложки
- Болгарський перець - 1 штука
Отже, простий рецепт тріски в мультиварці:
1. Філе тріски промити і нарізати на невеликі шматки.
2. Цибулю нарізати півкільцями, морква кубиками (можна просто натерти на тертці).
3. Виберіть режим "випічка" . Розігрійте масло. Шарами викладіть овочі та рибу: перший шар цибулю, потім морква, далі зелений горошок, нарізаний болгарський перець і риба. Зверху закрити всі овочами. Всі злегка посолити і поперчити.
4. Додати трохи води. Закрити мультиварку кришкою і готувати все 30 хвилин.
Готову страву можна подавати з картоплею або рисом. Прикрасити зеленню.
От і все - тріска в мультиварці готова! Смачного.