Рецепт Тріска в мультиварці фото

Тріска в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо тріски, приготоване в мультиварці, виходить ніжним і соковитим, а овочі служать відмінним доповненням. Як на мене, тріска в мультиварці - відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Готуємо!

Опис приготування:

Відтоді, як в нашій родині з'явилася мультиварка, тріску ми почали готувати регулярно. Це - досить дешева риба, але її м'ясо дуже поживне і корисне. Та й смачне, якщо готувати його правильно. Як готувати тріску в мультиварці, я дізналася в інтернеті. Спробувала приготувати - сподобалося. З тих пір регулярно готую її таким способом - і мені, і всім домашнім дуже подобається.

Отже, простий рецепт тріски в мультиварці:

1. Філе тріски промити і нарізати на невеликі шматки.

2. Цибулю нарізати півкільцями, морква кубиками (можна просто натерти на тертці).

3. Виберіть режим"Випічка" . Розігрійте масло. Шарами викладіть овочі та рибу: перший шар цибулю, потім морква, далі зелений горошок, нарізаний болгарський перець і риба. Зверху закрити всі овочами. Всі злегка посолити і поперчити.

4. Додати трохи води. Закрити мультиварку кришкою і готувати все 30 хвилин.

Готову страву можна подавати з картоплею або рисом. Прикрасити зеленню.

От і все - тріска в мультиварці готова! Смачного.


  • Лихоманка - 600 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Зелений горошок - 200 грам
  • Рослинна олія - 4 чайних ложки
  • Болгарський перець - 1 штука
Відтоді, як в нашій родині з'явилася мультиварка, тріску ми почали готувати регулярно. Це - досить дешева риба, але її м'ясо дуже поживне і корисне. Та й смачне, якщо готувати його правильно. Як готувати тріску в мультиварці, я дізналася в інтернеті. Спробувала приготувати - сподобалося. З тих пір регулярно готую її таким способом - і мені, і всім домашнім дуже подобається.

Отже, простий рецепт тріски в мультиварці:

1. Філе тріски промити і нарізати на невеликі шматки.

2. Цибулю нарізати півкільцями, морква кубиками (можна просто натерти на тертці).

3. Виберіть режим"Випічка" . Розігрійте масло. Шарами викладіть овочі та рибу: перший шар цибулю, потім морква, далі зелений горошок, нарізаний болгарський перець і риба. Зверху закрити всі овочами. Всі злегка посолити і поперчити.

4. Додати трохи води. Закрити мультиварку кришкою і готувати все 30 хвилин.

Готову страву можна подавати з картоплею або рисом. Прикрасити зеленню.

От і все - тріска в мультиварці готова! Смачного.

Схожі рецепти