Тріска на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тріска на пару в мультиварці готується швидко і виходить дуже смачною. Риба просто тане в роті. Її відразу можна приготувати з гарніром. Виходить так же економія часу і сил. Ось вам мій рецепт.
Тріска на пару в мультиварці в такому варіанті, який я запропонувала, виходить дуже смачною і вишуканою. І гарнір відразу готовий і просочився соком риби. Прикрасивши страву листочками м'яти, ми надамо йому естетичності. Тріска на пару в мультиварці стане прикрасою будь-якого столу. Пропоную спробувати!
- Лихоманка (філе) - 4 штуки
- Квасоля консервована - 400 грам (біла)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
- Часник - 2 зубчики
- М'ята - 2 штуки (гілочка)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Лук моєму і ріжемо. Часник очищаємо і розчавлює. Обсмажуємо їх в оливковій олії в мультиварці на режимі "мультіповар "в перебігу 2 хвилин при температурі 160 градусів.
Викладаючи в мультиварку квасолю разом з соком (якщо необхідно додаємо води), солимо і перчимо до смаку.
Зверху квасолі викладаємо рибу. Закриваємо і готуємо 20 хвилин на режимі "мультіповр" при температурі 70 градусів.
До готової рибі додаємо листочки м'яти. Смачного!