Тріска під маринадом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тріска під маринадом дуже вигідне блюдо. Вона дуже смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Я рекомендую приготувати тріску під маринадом в мультиварці. Вона виходить більш соковитою і ніжною.
Тріска під маринадом в мультиварці дійсно виходить дуже ніжною, просоченої соком овочів і просто тане в роті. Є тріску під маринадом можна з будь-яким гарніром. До риби найбільше підходить, звичайно, Мал. А можна використовувати приготовлену тріску під маринадом в мультиварці і як холодну закуску - теж дуже смачно. Спробуйте обов'язково!
- Гарячкові файл - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1/2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Філе тріски миємо й нарізаємо на порційні шматочки. Кладемо рибу в глибоку миску.
Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертці соломкою.
Перецьь і цибулю так само миємо й чистимо і ріжемо півкільцями.
Помідори миємо, розрізаємо на частини і відправляємо в блендер. Туди ж додаємо стакан води, часник, сік половини лимона і цукор. Подрібнюємо всі продукти до однорідної маси.
Тепер на дно чаші мультиварки кладемо шматки риби, поливаємо їх рослинною олією. Солимо і перчимо до смаку. Зверху викладаємо цибулю, перець, морква і заливаємо томатною сумішшю. Встановлюємо програму "гасіння" з 1 час.
Тріска під маринадом в мультиварці готова!