Рецепт Тріска під маринадом в мультиварці фото

Тріска під маринадом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Тріска під маринадом дуже вигідне блюдо. Вона дуже смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Я рекомендую приготувати тріску під маринадом в мультиварці. Вона виходить більш соковитою і ніжною.

Тріска під маринадом в мультиварці дійсно виходить дуже ніжною, просоченої соком овочів і просто тане в роті. Є тріску під маринадом можна з будь-яким гарніром. До риби найбільше підходить, звичайно, Мал. А можна використовувати приготовлену тріску під маринадом в мультиварці і як холодну закуску - теж дуже смачно. Спробуйте обов'язково!

  • Гарячкові файл - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тріска під маринадом в мультиварці - фото крок 1
Філе тріски миємо й нарізаємо на порційні шматочки. Кладемо рибу в глибоку миску.
тріска під маринадом в мультиварці - фото крок 2
Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертці соломкою.
тріска під маринадом в мультиварці - фото крок 3
Перецьь і цибулю так само миємо й чистимо і ріжемо півкільцями.
тріска під маринадом в мультиварці - фото крок 4
Помідори миємо, розрізаємо на частини і відправляємо в блендер. Туди ж додаємо стакан води, часник, сік половини лимона і цукор. Подрібнюємо всі продукти до однорідної маси.
тріска під маринадом в мультиварці - фото крок 5
Тепер на дно чаші мультиварки кладемо шматки риби, поливаємо їх рослинною олією. Солимо і перчимо до смаку. Зверху викладаємо цибулю, перець, морква і заливаємо томатною сумішшю. Встановлюємо програму "гасіння" з 1 час.
тріска під маринадом в мультиварці - фото крок 6
Тріска під маринадом в мультиварці готова!

Схожі рецепти