Риба під маринадом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт риби під маринадом в мультиварці - в допомогу кожному, хто не знає, як приготувати той чи інший вид риби в мультиварці. Рецепт універсальний, підійде практично для будь-якої риби. Готуємо!
Рецепт універсальний тим, що ви можете використовувати для приготування будь-яку рибу. А при бажанні можна додати желатин і тоді після охолодження вийде прекрасний заливне. Страву можна подавати як на святковий стіл, так і до буденного обіду або вечері. Риба під маринадом в мультиварці готується дуже легко, як і більшість інших страв в цій диво-каструлі Сподіваюся, вам сподобається!
- Судак - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Томатний сік - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Лимонна цедра - 3 чайних ложки
- Кип'ячена вода - 1 Склянка
- Лавровий лист - 1 штука
Рибу чистимо і моєму, Я поділяю kuski. Натираємо сіллю, перцем, спеціями і лимонною цедрою. Ми залишаємо маринуватися на півгодини.
Включаємо режим "випічка" . Нагріваємо мультиварку. Додаємо масло. Обсмажуємо рибу з двох сторін.
Готову рибу дістаємо. У нагріту мультиварку викладаємо натерту моркву і дрібно нарізану цибулю, даємо обсмажити
Коли овочі готові, то перекладаємо туди рибу і заливаємо все томатним соком, додаємо лавровий лист, сіль і перець за смаком, кип'ячену воду. Тушкуємо хвилин 10.
Міняємо режим «Випічка» на режим «Гасіння». Ми залишаємо на одну годину, щоб риба просочилася ароматами і стала соковитою.
Подаємо рибу з картоплею фрі, вареною картоплею або рисом. Риба смачна і в холодному вигляді.