Тріска смажена в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Лихоманка - вкрай корисна риба, тому і готувати ми її будемо без зайвого жиру, - в ніжному сметанному соусі. Виходить дуже смачна і соковита риба, яку можна подавати до будь-якого гарніру!
Особисто мені цей рецепт приготування тріски смаженої в мультиварці подобається своєю доступністю, - по суті, і риба недорога, та й всі інші інгредієнти знайдуться в кожному будинку запросто. А результат зате завжди виходить настільки дивним, що сам собі дивуєшся, - як же смачно і ароматно може вийде, зовсім як в ресторані! Так що, якщо наступного разу вам захочеться побалувати своїх рідних рибкою, - спробуйте у себе на кухні цей недорогий і корисний рецепт, адже тепер ви теж знаєте, як приготувати тріску смажену в мультиварці!
- Лихоманка - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 1/2 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Тріску готуємо, ріжемо порційними шматками, натираємо сіллю і перцем.
2. Борошно ретельно просіваємо і всипаємо в миску.
3. Тепер кожен шматочок риби ретельно з усіх боків обвалюють в борошні, і поміщаємо в чашу мультиварки. Додамо рослинне масло, і виставимо режим "випічка" з 30 хвилин.
4. Тим часом займемося соусом. Часник і цибуля моєму, чистим, і подрібнюємо ножем або ж в блендері.
5. У тому ж маслі, де смажилася риба, обсмажити цибулю і часник в режимі "випічка" хвилин десять, а потім заливаємо сметану, і додаємо улюблені приправи. Соус тушкуємо ще кілька хвилин, - і майже!
6. Подавати можна як окремо, так і разом, відразу ж полив кожен шматочок риби свіжим білим соусом. Смачного!