Тріска смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
З усієї риби треку, мабуть, сама економічна і при цьому вельми корисна, тому її частіше за інших можна зустріти на нашому столі. А найпростіший спосіб її приготувати - це посмажити на сковороді.
У цьому простому рецепті тріски смаженої на сковороді я розповім вам, як швидко і без особливих зусиль приготує смачний і корисний обід або вечерю для всієї родини. Напевно багато хто з вас не раз чули про те, що риба і страви з неї дуже корисні і їх обов'язково потрібно включати в свій повсякденний раціон. Ну а оскільки їсти кожен день благородну рибу на зразок форелі не всі з нас можуть, то доводиться шукати більш дешеві і не менш корисні варіанти, і лихоманка, на мій погляд, відмінно для цього підходить. У неї дуже смачне біле м'ясо багате білком, калієм, кальцієм і фосфором, та й ціна цієї риби приємно радує, так що кращого варіанту годі й шукати. Тому давайте приготуємо її сьогодні до вечері, адже з моїм рецептом тріски смаженої на сковороді з фото зробити це простіше простого.
- Лихоманка - 800 грам
- Молоко - 0, 5 L
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком