Рецепт Тріска смажена з цибулею фото

Тріска смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Риба і цибулю - відмінне поєднання, завдяки якому ми легко і без особливих проблем приготуємо смачне і легке блюдо. Така рибка підійде і на вечерю, і до обіду, адже вона хороша з будь-яким гарніром.

Опис приготування:

Робити страви з тріски - одне задоволення, адже ця рибка не тільки корисна, але і досить швидка в приготуванні. Так що коли вам захочеться смачно поїсти, при цьому, не перевантажуючи свій шлунок, на допомогу прийде цей простий рецепт тріски смаженої з цибулею. І не варто думати, що таке блюдо занадто примітивне, адже, як то кажуть, все геніальне - просто. Так і в цьому рецепті - вам не знайти більш вдалого і смачного поєднання, ніж риба і цибуля. Приготовлені разом ці прості інгредієнти дають приголомшливий результат, так що, повірте мені, така риба вас не розчарує. А зараз приступимо до приготування:

1) Для початку ми очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і нарізаємо його на тонкі кільця.

2) У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо її на вогонь. Коли масло добре прогріється, викладаємо в нього нарізану цибулю і смажимо до золотистого кольору.

3) Тепер філе тріски нарізаємо на шматочки і перекладаємо їх на сковороду до цибулі, продовжуємо смажити все разом до повної готовності риби.

4) В кінці приготування ми додаємо подрібнений часник, солимо і перчимо рибу, перемішуємо все і готуємо на повільному вогні ще хвилини 2-3.

Ну от і все, просто і зі смаком. Тепер ви знаєте, як приготувати тріску смажену з цибулею швидко і легко. Смачного!


  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 1/3 склянки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Робити страви з тріски - одне задоволення, адже ця рибка не тільки корисна, але і досить швидка в приготуванні. Так що коли вам захочеться смачно поїсти, при цьому, не перевантажуючи свій шлунок, на допомогу прийде цей простий рецепт тріски смаженої з цибулею. І не варто думати, що таке блюдо занадто примітивне, адже, як то кажуть, все геніальне - просто. Так і в цьому рецепті - вам не знайти більш вдалого і смачного поєднання, ніж риба і цибуля. Приготовлені разом ці прості інгредієнти дають приголомшливий результат, так що, повірте мені, така риба вас не розчарує. А зараз приступимо до приготування:

1) Для початку ми очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і нарізаємо його на тонкі кільця.

2) У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо її на вогонь. Коли масло добре прогріється, викладаємо в нього нарізану цибулю і смажимо до золотистого кольору.

3) Тепер філе тріски нарізаємо на шматочки і перекладаємо їх на сковороду до цибулі, продовжуємо смажити все разом до повної готовності риби.

4) В кінці приготування ми додаємо подрібнений часник, солимо і перчимо рибу, перемішуємо все і готуємо на повільному вогні ще хвилини 2-3.

Ну от і все, просто і зі смаком. Тепер ви знаєте, як приготувати тріску смажену з цибулею швидко і легко. Смачного!

Схожі рецепти