Тріска смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Риба і цибулю - відмінне поєднання, завдяки якому ми легко і без особливих проблем приготуємо смачне і легке блюдо. Така рибка підійде і на вечерю, і до обіду, адже вона хороша з будь-яким гарніром.
Робити страви з тріски - одне задоволення, адже ця рибка не тільки корисна, але і досить швидка в приготуванні. Так що коли вам захочеться смачно поїсти, при цьому, не перевантажуючи свій шлунок, на допомогу прийде цей простий рецепт тріски смаженої з цибулею. І не варто думати, що таке блюдо занадто примітивне, адже, як то кажуть, все геніальне - просто. Так і в цьому рецепті - вам не знайти більш вдалого і смачного поєднання, ніж риба і цибуля. Приготовлені разом ці прості інгредієнти дають приголомшливий результат, так що, повірте мені, така риба вас не розчарує. А зараз приступимо до приготування:
1) Для початку ми очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і нарізаємо його на тонкі кільця.
2) У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо її на вогонь. Коли масло добре прогріється, викладаємо в нього нарізану цибулю і смажимо до золотистого кольору.
3) Тепер філе тріски нарізаємо на шматочки і перекладаємо їх на сковороду до цибулі, продовжуємо смажити все разом до повної готовності риби.
4) В кінці приготування ми додаємо подрібнений часник, солимо і перчимо рибу, перемішуємо все і готуємо на повільному вогні ще хвилини 2-3.
Ну от і все, просто і зі смаком. Тепер ви знаєте, як приготувати тріску смажену з цибулею швидко і легко. Смачного!
- Гарячкові файл - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 1/3 склянки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1) Для початку ми очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і нарізаємо його на тонкі кільця.
2) У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо її на вогонь. Коли масло добре прогріється, викладаємо в нього нарізану цибулю і смажимо до золотистого кольору.
3) Тепер філе тріски нарізаємо на шматочки і перекладаємо їх на сковороду до цибулі, продовжуємо смажити все разом до повної готовності риби.
4) В кінці приготування ми додаємо подрібнений часник, солимо і перчимо рибу, перемішуємо все і готуємо на повільному вогні ще хвилини 2-3.
Ну от і все, просто і зі смаком. Тепер ви знаєте, як приготувати тріску смажену з цибулею швидко і легко. Смачного!