Тріска смажена в яйці
(покроковий рецепт з фото)
А чи не посмажити нам рибки, тим більше що і рецепт для цього є відповідний. Лихоманка, смажена в яйці, виходить настільки смачною і соковитою з ароматної хрусткою скоринкою, що важко встояти.
Якщо ви хочете приготувати смачний обід або вечерю, але без особливих проблем, тоді я пропоную вам посмажити рибу, адже це просто і швидко. Ну а щоб вона вийшла ніжна і соковита всередині, але з хрусткою скоринкою, вам знадобиться цей рецепт приготування тріски смаженої в яйці. Взагалі, таким чином можна приготувати абсолютно будь-яку рибку, але так як тріска в мене найулюбленіша (і, до речі, досить економічна), то її я готую найчастіше. Ну а інгредієнтів, як ви вже, напевно, встигли помітити, багато для цього не треба, борошно і яйце завжди знайдуться в будинку, ну а сухарі можна зробити самостійно з батона. З цим простим рецептом тріски смаженої в яйці ви швидко і легко приготуєте відмінне блюдо для себе і своєї сім'ї.
- Гарячкові файл - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком (для смаження )
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком