Рецепт Тріска смажена в яйці фото

Тріска смажена в яйці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

А чи не посмажити нам рибки, тим більше що і рецепт для цього є відповідний. Лихоманка, смажена в яйці, виходить настільки смачною і соковитою з ароматної хрусткою скоринкою, що важко встояти.

Опис приготування:

Якщо ви хочете приготувати смачний обід або вечерю, але без особливих проблем, тоді я пропоную вам посмажити рибу, адже це просто і швидко. Ну а щоб вона вийшла ніжна і соковита всередині, але з хрусткою скоринкою, вам знадобиться цей рецепт приготування тріски смаженої в яйці. Взагалі, таким чином можна приготувати абсолютно будь-яку рибку, але так як тріска в мене найулюбленіша (і, до речі, досить економічна), то її я готую найчастіше. Ну а інгредієнтів, як ви вже, напевно, встигли помітити, багато для цього не треба, борошно і яйце завжди знайдуться в будинку, ну а сухарі можна зробити самостійно з батона. З цим простим рецептом тріски смаженої в яйці ви швидко і легко приготуєте відмінне блюдо для себе і своєї сім'ї.

  • Гарячкові файл - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження )
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
тріска смажена в яйці - фото крок 1
Для початку промиваємо філе тріски, викладаємо його на паперові рушники, щоб прибрати непотрібну вологу, і нарізаємо на невеликі шматочки.
тріска смажена в яйці - фото крок 2
Висипаємо в тарілку борошно і змішуємо її з сіллю, обвалюють рибу в цій суміші з усіх боків.
тріска смажена в яйці - фото крок 3
В іншій мисці збиваємо яйце, додаємо до нього трохи солі і спеції, занурюємо в яєчну суміш шматочки.
тріска смажена в яйці - фото крок 4
Обвалюють тріску в панірувальних сухарях.
тріска смажена в яйці - фото крок 5
У сковороду наливаємо рослинне масло і гарненько нагріваємо його. Викладаємо рибу на сковороду.
тріска смажена в яйці - фото крок 6
Обсмажуємо її з кожного боку до рум'яної скоринки. Готова тріска добре поєднується з будь-яким гарніром, так що готуйте свій улюблений і подавайте блюдо до столу. Смачного!

Схожі рецепти