Єврейська закуска в яйці
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що багато хто знає, як правильно зробити єврейську закуску. Але я хочу повторити цей рецепт і трохи вас здивувати. Ми подамо його у новій формі, яка підійде для святкового столу.
Сьогодні вашій увазі представляю ідею, як приготувати єврейську закуску в яйці. Ідея проста: зробимо начинку і нафаршіруем нею яєчні половинки. Виходить красиво, бюджетно, швидко і, звичайно ж, смачно! Також вироби можна прикрасити зеленню, ікрою, солоної рибкою і т.Д. Не бійтеся експериментувати!
- Яйце - 2-4 штук
- Твердий сир - 30-50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Дрібно наріжте або натріть сир.
2. До нього додайте подрібнений часник.
3. В цей час яйця відваріть круто. Потім розріжте їх на половинки.
4. Витягніть тільки жовток, додайте його в подрібненому вигляді до сиру. Білок збережіть в незмінній формі.
5. Тепер начинку перемішайте з майонезом.
6. Нафаршіруйте білки начинкою. Поперчіть закуску до смаку. Смачного!