Рецепт Єврейська маца фото

Єврейська маца
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто
Пісні страви
На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Відоме блюдо єврейської національної кухні - Lepeška кицька. Вони готуються з тіста, не пройшов процес зброджування. Мацу подають до столу протягом єврейського свята Песах.

Опис приготування:

Розповім, як приготувати єврейську мацу в домашніх умовах. Знадобиться виключно борошно і тісто. Коржі готуються за 20-25 хвилин. Виходять дуже сухим і ламким. Сподіваюся, що у вас все вийде! вдалого приготування!

  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
єврейська маца - фото крок 1
У глибоку миску просіваємо борошно. Робимо по центру поглиблення, в яке потім вливаємо холодну воду. Відразу ж замішуємо тісто щільне.
єврейська маца - фото крок 2
Поділяємо тісто на 4-6 рівних частин. Кожну частину розгортаємо в тонкий корж (товщиною в 2 мм.). Виделкою робимо на всій поверхні проколи.
єврейська маца - фото крок 3
Застеляємо деко фольгою, викладаємо на неї мацу. Випікаємо в духовці 10 хвилин при температурі 180 градусів. Готово!

Схожі рецепти