Рецепт Єврейська пасха фото

Єврейська пасха
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі
Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Євреї святкують Великдень трохи не так, як прийнято у християн, а відповідно і святкові страви у них інші. Пропоную познайомитися з рецептом традиційної єврейської пасхальної запіканки.

Опис приготування:

Цю страву можна готувати не тільки на святковий стіл, але і для повсякденного використання.

1. Пластинки маци поламайте на шматки, додайте сіль і перець і залийте гарячою водою. Лейте, поки маца вбирає воду. У вас піде близько літра на вказану кількість маци. Залиште остигати.

2. Тим часом поріжте зелень і цибулю. Цибуля підсмажте на сковороді.

3. Потім додайте цибулю, зелень і яйця до маці і добре перемішайте.

4. Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї масу і запечіть в духовці протягом півгодини при 200 градусах.

При бажанні, в цю страву можна додати смажені гриби і / або фарш.

Трохи охолодіть готову страву, наріжте на порції і подайте на стіл.

Приємного апетиту і свят!


  • Кішечка - 10 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Гаряча вода - За смаком
Цю страву можна готувати не тільки на святковий стіл, але і для повсякденного використання.

1. Пластинки маци поламайте на шматки, додайте сіль і перець і залийте гарячою водою. Лейте, поки маца вбирає воду. У вас піде близько літра на вказану кількість маци. Залиште остигати.

2. Тим часом поріжте зелень і цибулю. Цибуля підсмажте на сковороді.

3. Потім додайте цибулю, зелень і яйця до маці і добре перемішайте.

4. Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї масу і запечіть в духовці протягом півгодини при 200 градусах.

При бажанні, в цю страву можна додати смажені гриби і / або фарш.

Трохи охолодіть готову страву, наріжте на порції і подайте на стіл.

Приємного апетиту і свят!

Схожі рецепти