Єврейська випічка
(покроковий рецепт з фото)
Єврейська кухня може похвалитися не тільки форшмаком, а й смачною випічкою. Таку готують на різні свята, особливо на весілля. Розповім вам про те, як приготувати єврейську випічку.
Рецепти кращих блюд передаються у спадок, як і цей. Таку випічку готують з тестом з вершкового сиру і начинкою з горіхів. Можете використовувати будь-які горіхи за смаком або й зовсім замінити їх корицею з цукром. Зробити булочки дуже просто: розкачайте тісто, додайте начинку і скрутіть рулет, а потім розріжте його шматочками і випікайте.
- Вершкове масло - 230 грам
- Вершковий сир - 230 грам
- Борошно - 2 склянки
- Цукор тростинний - 1 Склянка
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Обкладинка - За смаком
- Шоколадна стружка - За смаком
1
Розм'якшене вершкове масло змішайте з сиром, потім потроху додайте все борошно і замісіть тісто (вручну або в комбайні).
2
Загорніть тісто в плівку і відправте в холодильник на 6-8 годин.
3
Горіхи подрібнити, додайте до них цукор, корицю. Дістаньте тісто з холодильника і розділіть на 2 частини.
4
Кожну розкачати тонко, потім розподіліть горіхи з корицею по всьому пласту, додайте шоколадну стружку і скрутіть рулет.
5
Розріжте кожен на шматочки і викладіть на деко з пергаментом.
6
Надішліть тісто в розігрітий до 170 градусів духовку на 20 хвилин.
7
Перекладіть печиво на тарілку або грати, дочекайтеся охолодження, а потім насолоджуйтеся.