Домашній майонез на курячому яйці з часником і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Для заправки салатів використовуйте домашній майонез на курячому яйці з часником і зеленню. Приготуєте ви його швидко і просто. А ось якість і смак такого майонезу - відмінні!
Яйця і соняшникову олію зазвичай є в кожному будинку. Рекомендую самостійно приготувати домашній майонез на курячому яйці з часником і зеленню. Усе, що потрібно, - це все гарненько збити в блендері.
- Куряче яйце - 1 штука
- Олія соняшникова - 200 мілілітрів
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Оцет рисовий - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Зелень подрібнена - 1-2 Ст. Ложок (свіжа або сушена)
1. Приготуємо продукти.
2. Беремо вузьку тару, наприклад, банку або високий стакан. Розбиваємо яйце.
3. Додаємо сіль, цукор, перець чорний мелений.
4. Вливаємо тонкою цівкою масло, так щоб яйце залишилося на дні.
5. Опускаємо блендер в банку, ставимо на дно, включаємо. В процесі піднімаємо блендер вгору, щоб масло невеликими порціями надходило до яйцю.
6. Додаємо часточку часнику, зелень, оцет рисовий. Знову збиваємо.
7. Майонез готовий. Зберігати в холодильнику.