Рецепт Баклажани в яйці фото

Баклажани в яйці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку, Літні
Страви в клярі

У сезон баклажанів неодмінно приготуйте їх в клярі. Блюдо дуже просте і смачне. Такі баклажани можна подати до столу в свята і в будні. Хорошим додаванням будуть різні соуси.

Баклажани смажені в яйці - відмінна річна закуска. Готується дуже швидко і також швидко з'їдається. Подавайте їх зі сметаною, майонезом, кетчупом або будь-яким іншим соусом на ваш смак.

  • Баклажан - 1 штука
  • Куряче яйце - 1-2 штук
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Соняшникова олія - 40 мілілітрів
баклажани в яйці - фото крок 1
Баклажан помийте і очистіть.
баклажани в яйці - фото крок 2
Наріжте баклажан уздовж пластинами завтовшки 5-7 мм.
баклажани в яйці - фото крок 3
Посипте заготовки з баклажана сіллю і дайте постояти 6-7 хвилин.
баклажани в яйці - фото крок 4
У тарілку насипте борошно і обваляйте кожну пластину баклажана в борошні.
баклажани в яйці - фото крок 5
Яйце злегка збийте, як на омлет і умочіть пластини баклажана в яйце з обох сторін.
баклажани в яйці - фото крок 6
У гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією викладіть баклажани.
баклажани в яйці - фото крок 7
Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
баклажани в яйці - фото крок 8
Готові баклажани викладіть в тарілку.
баклажани в яйці - фото крок 9
Баклажани в яйці готові! Подавайте на закуску.

Схожі рецепти