Баклажани в яйці
(покроковий рецепт з фото)
У сезон баклажанів неодмінно приготуйте їх в клярі. Блюдо дуже просте і смачне. Такі баклажани можна подати до столу в свята і в будні. Хорошим додаванням будуть різні соуси.
Баклажани смажені в яйці - відмінна річна закуска. Готується дуже швидко і також швидко з'їдається. Подавайте їх зі сметаною, майонезом, кетчупом або будь-яким іншим соусом на ваш смак.
- Баклажан - 1 штука
- Куряче яйце - 1-2 штук
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
Баклажан помийте і очистіть.
Наріжте баклажан уздовж пластинами завтовшки 5-7 мм.
Посипте заготовки з баклажана сіллю і дайте постояти 6-7 хвилин.
У тарілку насипте борошно і обваляйте кожну пластину баклажана в борошні.
Яйце злегка збийте, як на омлет і умочіть пластини баклажана в яйце з обох сторін.
У гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією викладіть баклажани.
Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
Готові баклажани викладіть в тарілку.
Баклажани в яйці готові! Подавайте на закуску.