Цвітна капуста в яйці
(покроковий рецепт з фото)
Це відмінне корисне і легке блюдо для вечері або гарнір до будь-якого м'яса або рибку на обід. Цвітна капуста виходить дуже ніжною і смачною, її із задоволенням будуть їсти і дорослі, і дітки.
Смачну і корисну кольорову капусту дуже швидко і легко можна приготувати до обіду і подати з м'ясом або рибою як гарнір або на вечерю як самостійну страву. Рецепт приготування цвітної капусти в яйці дуже простий і легкий. Суцвіття відварюємо до улюбленої вами ступеня готовності. Адже хтось любить капусту помягче, а кому-то подобається хрустка.
- Кольорова капуста - 500-600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Насамперед відварюємо капусту. Наливаємо в каструлю воду, солимо і варимо капусту не більш 10-12 хвилин.
Яйця вбиваємо в глибоку тарілку і збиваємо.
Ще в одну миску насипаємо борошно.
Відварену капусту розбираємо на суцвіття.
Вмочуємо кожне суцвіття в збиті яйця.
А потім обвалюють у борошні.
І обсмажуємо в розігрітій олії до красивого кольору.
Обсмажену капусту подаємо до столу зі сметаною або будь-яким іншим соусом.