Рецепт Цвітна капуста в яйці фото

Цвітна капуста в яйці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Яйця , Кольорова капуста
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Це відмінне корисне і легке блюдо для вечері або гарнір до будь-якого м'яса або рибку на обід. Цвітна капуста виходить дуже ніжною і смачною, її із задоволенням будуть їсти і дорослі, і дітки.

Опис приготування:

Смачну і корисну кольорову капусту дуже швидко і легко можна приготувати до обіду і подати з м'ясом або рибою як гарнір або на вечерю як самостійну страву. Рецепт приготування цвітної капусти в яйці дуже простий і легкий. Суцвіття відварюємо до улюбленої вами ступеня готовності. Адже хтось любить капусту помягче, а кому-то подобається хрустка.

  • Кольорова капуста - 500-600 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
цвітна капуста в яйці - фото крок 1
Насамперед відварюємо капусту. Наливаємо в каструлю воду, солимо і варимо капусту не більш 10-12 хвилин.
цвітна капуста в яйці - фото крок 2
Яйця вбиваємо в глибоку тарілку і збиваємо.
цвітна капуста в яйці - фото крок 3
Ще в одну миску насипаємо борошно.
цвітна капуста в яйці - фото крок 4
Відварену капусту розбираємо на суцвіття.
цвітна капуста в яйці - фото крок 5
Вмочуємо кожне суцвіття в збиті яйця.
цвітна капуста в яйці - фото крок 6
А потім обвалюють у борошні.
цвітна капуста в яйці - фото крок 7
І обсмажуємо в розігрітій олії до красивого кольору.
цвітна капуста в яйці - фото крок 8
Обсмажену капусту подаємо до столу зі сметаною або будь-яким іншим соусом.

Схожі рецепти