Тріска на сковороді з помідорами та базиліком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Чи плануєте на вечерю чи обід щось нескладне, швидке і корисне? Пропоную поглянути на цей цікавий спосіб, як приготувати тріску на сковороді з помідорами та базиліком. Чудове блюдо!
Всього близько 20 хвилин вам буде потрібно, щоб повторити на своїй кухні цей рецепт. Інгредієнтів трохи, і всі вони цілком доступні. Зовнішній вигляд і смак готового блюда вас однозначно здивують. Для різноманітності щоденного раціону така яскрава і апетитна рибка буде дуже до речі.
- Гарячкові файл - 500 грам
 - Сіль і перець - За смаком
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Помідори черрі - 300 грам
 - Сік лимона - 1 Ст. Ложка
 - Зелень - За смаком (петрушка і базилік)
 - Біле сухе вино - 1/2 склянки
 

1. Рибку вимийте і висушіть, посоліть і поперчіть за смаком.

2. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте з двох сторін.

3. Зніміть тріску зі сковороди і відкладіть. Додайте подрібнений часник і обсмажте хвилинку.

4. Додайте помідори і вино.

5. Через пару хвилин поверніть на сковороду рибку. Ще через 1-2 хвилинки додайте зелень.

6. Гасіть на середньому вогні 3-4 моменти, в кінці додайте сік лимона. Тріска на сковороді з помідорами та базиліком готова до подачі. Смачного!