Тріска на сковороді з помідорами та базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте на вечерю чи обід щось нескладне, швидке і корисне? Пропоную поглянути на цей цікавий спосіб, як приготувати тріску на сковороді з помідорами та базиліком. Чудове блюдо!
Всього близько 20 хвилин вам буде потрібно, щоб повторити на своїй кухні цей рецепт. Інгредієнтів трохи, і всі вони цілком доступні. Зовнішній вигляд і смак готового блюда вас однозначно здивують. Для різноманітності щоденного раціону така яскрава і апетитна рибка буде дуже до речі.
- Гарячкові файл - 500 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Помідори черрі - 300 грам
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком (петрушка і базилік)
- Біле сухе вино - 1/2 склянки
1. Рибку вимийте і висушіть, посоліть і поперчіть за смаком.
2. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте з двох сторін.
3. Зніміть тріску зі сковороди і відкладіть. Додайте подрібнений часник і обсмажте хвилинку.
4. Додайте помідори і вино.
5. Через пару хвилин поверніть на сковороду рибку. Ще через 1-2 хвилинки додайте зелень.
6. Гасіть на середньому вогні 3-4 моменти, в кінці додайте сік лимона. Тріска на сковороді з помідорами та базиліком готова до подачі. Смачного!