Курячі оладки з помідорами та базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Курячі оладки стануть відмінним доповненням до будь-якого гарніру або овочів. Їх з великим задоволенням їдять діти. Це відмінний перекус або основне блюдо.
До складу фаршу для оладок можна покласти як сухий, так і свіжий базилік. Зі свіжим базиліком оладки будуть ароматні, значно. Подавати такі оладки смачно не тільки з гарніром і овочами, але і зі сметаною, густим натуральним йогуртом. Як приготувати курячі оладки з помідорами та базиліком дивіться в покроковому рецепті.
- Куряче філе - 700-800 грам
- Помідор - 1 штука (великий)
- Базилік - 1 Ст. Ложка (сухий або свіжий)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий)
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
- Цукор - щіпка
- Розпушувач - щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе дрібно наріжте.
Помідор очистіть від шкірки. Додайте до м'яса нарізану кубиками помідор, дрібно посічену зелень, Зелена цибуля, часник, базилік. Все перемішайте.
Додайте у фарш яйце, борошно, розпушувач, цукор, сіль і перець за смаком. Ще раз ретельно перемішайте. Фарш готовий.
Смажте оладки в розігрітій олії з двох сторін до готовності.
Курячі оладки з помідорами та базиліком готові. Подавайте зі свіжими овочами або гарніром.
Приємно апетиту!