Тост зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, що може бути простіше: шматочок хліба, шпинат, сир, - і смачний сніданок готовий! цей ситний, корисний тост відмінно підійде для дитячого харчування, щоб ваші діти росли сильними і здоровими.
Для перекусу вдома або на природі, а також для сніданку, хочу запропонувати вам оригінальну ідею. Ділюся з вами варіантом, як приготувати тости зі шпинатом і сиром. Поєднання інгредієнтів дійсно дуже цікаве, і процес досить простий. Якщо у вас під рукою виявилися потрібні продукти, варто повторити цей рецепт.
- Шпинат - 1 пучок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 2 Ст. Ложки
- Гвоздика - 1 штука
- Часник - 1/2 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Лимонна цедра - 1/4 щіпки
- Сир твердий - 2 Ст. Ложки
- Сухе молоко - 1 Ст. Ложка
- Хліб - 2 скибочки
- Сіль, перець - За смаком
1. Нагрійте в невеликому сотейнику масло і помістіть туди шпинат. Припустите его, позбавивши від зайвої вологи.
2. На середньому вогні обсмажте подрібнену цибулю і гвоздику. Смажте цибулю до напівпрозорості.
3. Після додайте часник, сіль, чорний перець, мускатний горіх і лимонну цедру. Влийте до цибулі вершки. Доведіть суміш до кипіння.
4. Перемішайте суміш і додайте шпинат.
5. Отриманою сумішшю змастіть скибочки хліба.
6. Спечіть тости в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 5-7 хвилин і подавайте до столу.