Рецепт Хрусткий французький тост фото

Хрусткий французький тост
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Тости
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Ця страва стане улюбленим ласощами вашої родини. Тости просто чудові! Хрусткий французький тост дуже ніжний і смачний. Такі тости відмінно підійдуть для сніданку.

Опис приготування:

Хрусткий французький тост - відмінна ідея для ситного сніданку. Це швидко, смачно, до того ж, можна експериментувати з рецептами приготування цього ранкового страви. Для французьких тостів не обов'язково мати м'який хліб, підійде і злегка підсохлий. Доповнень до простим і простим тостів безліч. Перш за все це полуниця, банани і збиті вершки. Французькі тости з фруктами - це класика радісною трапези. Апельсини, груші та яблука, нарізані тонкими пластинками, зіграють на контрасті текстур. Потім мед, варення або сироп klenovиy. Вони зроблять тости ще більш м'якими і ніжними. Прикрасити тости можна корицею, цукровою пудрою або листочком м'яти.

  • Хліб - 4 скибочки
  • Яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
хрусткий французький тост - фото крок 1
1. У невеликій ємності збийте яйця і вершки.
хрусткий французький тост - фото крок 2
2. В окремій ємності змішайте панірувальні сухарі, цукор, ванілін і корицю.
хрусткий французький тост - фото крок 3
3. Обваляйте хліб в яєчної суміші.
хрусткий французький тост - фото крок 4
4. Після обваляйте хліб в панірувальних сухарях.
хрусткий французький тост - фото крок 5
5. Обсмажте тости в вершковому маслі до золотистої хрусткої скоринки.

Схожі рецепти