Рецепт Кращий французький тост фото

Кращий французький тост
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Яйця, Молоко
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Тости

Недільний ранок добре тим, що можна побалувати себе різною смакотою до сніданку. Одна з таких - це рецепт, як приготувати кращий французький тост, з рум'яною скоринкою і ніжною м'якоттю.

Вибирайте товсті скибочки хліба, щоб він не розвалився при обсмажуванні. Подавайте французькі тости з вершковим маслом, з медом, кленовим сиропом або варенням. Якщо у вас є можливість, опустіть хліб в яєчну суміш і залиште на ніч або на стуки. Подавайте тости гарячими, відразу зі сковороди.

  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 2/3 склянки
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Хліб - 8 скибочок (хліб краще вибирайте дводенний)
  • Рослинна олія - За смаком
  • Кленовий сироп - За смаком
кращий французький тост - фото крок 1
1. У середній мисці перемішайте яйця, корицю і молоко, потім перелийте в широку ємність, в яку буде зручно вмочати хліб. Розігрійте сковороду з маслом, умочіть хліб з двох сторін в суміші яєць, дайте хліба трохи увібрати її, потім витрусити надлишок і викладіть в сковороду.
кращий французький тост - фото крок 2
2. Обсмажте французький тост до появи коричневого кольору з обох сторін.
кращий французький тост - фото крок 3
3. Подавайте до столу гарячим з кленовим сиропом.

Схожі рецепти