Кращий французький тост
(покроковий рецепт з фото)
Недільний ранок добре тим, що можна побалувати себе різною смакотою до сніданку. Одна з таких - це рецепт, як приготувати кращий французький тост, з рум'яною скоринкою і ніжною м'якоттю.
Вибирайте товсті скибочки хліба, щоб він не розвалився при обсмажуванні. Подавайте французькі тости з вершковим маслом, з медом, кленовим сиропом або варенням. Якщо у вас є можливість, опустіть хліб в яєчну суміш і залиште на ніч або на стуки. Подавайте тости гарячими, відразу зі сковороди.
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 2/3 склянки
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Хліб - 8 скибочок (хліб краще вибирайте дводенний)
- Рослинна олія - За смаком
- Кленовий сироп - За смаком
1. У середній мисці перемішайте яйця, корицю і молоко, потім перелийте в широку ємність, в яку буде зручно вмочати хліб. Розігрійте сковороду з маслом, умочіть хліб з двох сторін в суміші яєць, дайте хліба трохи увібрати її, потім витрусити надлишок і викладіть в сковороду.
2. Обсмажте французький тост до появи коричневого кольору з обох сторін.
3. Подавайте до столу гарячим з кленовим сиропом.