Рецепт Кращий французький тост фото

Кращий французький тост
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Тости
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Недільний ранок добре тим, що можна побалувати себе різною смакотою до сніданку. Одна з таких - це рецепт, як приготувати кращий французький тост, з рум'яною скоринкою і ніжною м'якоттю.

Опис приготування:

Вибирайте товсті скибочки хліба, щоб він не розвалився при обсмажуванні. Подавайте французькі тости з вершковим маслом, з медом, кленовим сиропом або варенням. Якщо у вас є можливість, опустіть хліб в яєчну суміш і залиште на ніч або на стуки. Подавайте тости гарячими, відразу зі сковороди.

  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 2/3 склянки
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Хліб - 8 скибочок (хліб краще вибирайте дводенний)
  • Рослинна олія - За смаком
  • Кленовий сироп - За смаком
кращий французький тост - фото крок 1
1. У середній мисці перемішайте яйця, корицю і молоко, потім перелийте в широку ємність, в яку буде зручно вмочати хліб. Розігрійте сковороду з маслом, умочіть хліб з двох сторін в суміші яєць, дайте хліба трохи увібрати її, потім витрусити надлишок і викладіть в сковороду.
кращий французький тост - фото крок 2
2. Обсмажте французький тост до появи коричневого кольору з обох сторін.
кращий французький тост - фото крок 3
3. Подавайте до столу гарячим з кленовим сиропом.

Схожі рецепти