Французький тост
(покроковий рецепт з фото)
Закінчилися ідеї для сніданку? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт і побалуйте себе і близьких приголомшливо апетитними і хрусткими тостами. Що може бути смачніше і простіше?
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати французький тост на власній кухні, тоді ви саме там, де повинні бути. Процес нескладний, а завдяки випічці (як альтернативі смаженні на сковороді) тости завжди виходять нежирними і дуже ніжними. Подавати їх до столу можна з ягодами, варенням, медом, а також з беконом або яйцем, наприклад. Це універсальне блюдо, яке варто додати в свою кулінарну скарбничку!
- Борошно - 1/3 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Молоко - 2/3 склянки
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Ваніль - 1 щіпка (або кришка)
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Хліб - 8 штук
1. Насамперед включіть її, нехай вона розігрівається до 200 градусів. У глибокій мисці збийте яйця з дрібкою солі і цукром. Додайте ванілін, корицю для аромату.
2. Окремо просійте борошно і влийте молоко. Перемішайте як слід, щоб не утворилися грудочки.
3. Влийте яєчну суміш і як слід збийте.
4. На кілька секунд опустіть скибочки хліба в отриману суміш так, щоб та покрила їх з усіх боків.
5. Викладіть на деко, змащений маслом, і відправте в духовку. Підрум'яньте тости з двох сторін. Перед подачею можна додати шматочок вершкового масла зверху. Смачного!