Рецепт Французький тост фото

Французький тост
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Тости

Закінчилися ідеї для сніданку? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт і побалуйте себе і близьких приголомшливо апетитними і хрусткими тостами. Що може бути смачніше і простіше?

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати французький тост на власній кухні, тоді ви саме там, де повинні бути. Процес нескладний, а завдяки випічці (як альтернативі смаженні на сковороді) тости завжди виходять нежирними і дуже ніжними. Подавати їх до столу можна з ягодами, варенням, медом, а також з беконом або яйцем, наприклад. Це універсальне блюдо, яке варто додати в свою кулінарну скарбничку!

  • Борошно - 1/3 склянки
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Молоко - 2/3 склянки
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ваніль - 1 щіпка (або кришка)
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Хліб - 8 штук
французький тост - фото крок 1
1. Насамперед включіть її, нехай вона розігрівається до 200 градусів. У глибокій мисці збийте яйця з дрібкою солі і цукром. Додайте ванілін, корицю для аромату.
французький тост - фото крок 2
2. Окремо просійте борошно і влийте молоко. Перемішайте як слід, щоб не утворилися грудочки.
французький тост - фото крок 3
3. Влийте яєчну суміш і як слід збийте.
французький тост - фото крок 4
4. На кілька секунд опустіть скибочки хліба в отриману суміш так, щоб та покрила їх з усіх боків.
французький тост - фото крок 5
5. Викладіть на деко, змащений маслом, і відправте в духовку. Підрум'яньте тости з двох сторін. Перед подачею можна додати шматочок вершкового масла зверху. Смачного!

Схожі рецепти