Тост з авокадо і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами швидкої, корисної і апетитною ідеєю сніданку. Мінімум часу і сил забере у вас це блюдо, але впевнена, що ви і ваші близькі гідно оціните результат. Рекомендую на пробу!
Цей варіант, як приготувати тост з авокадо і яйцем, чудово урізноманітнює ваше звичне меню. Перед подачею його можна доповнити гострим соусом або улюбленим кетчупом, наприклад. До речі, це може бути не тільки яєчня, але омлет, якщо він вам більше до душі.
- Тостовий хліб - 1 скибочку
- Яйце - 1 штука
- Авокадо - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. На сковороду налийте трохи олії і поставте розігріватися.
2. Вбийте яйце, трохи посоліть і поперчіть за бажання, залиште смажитися на середньому вогні.
3. М'якоть авокадо розімніть в мисочці виделкою, додайте сіль і перець за смаком.
4. У тостері або на сухій сковороді трохи підсушіть скибочку хліба.
5. Викладіть на нього авокадо.
6. А зверху - яйце. От і все, сніданок готовий.
Смачного!
Смачного!