Тост з яйцем і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо цікавий і смачний сніданок! дивіться, як приготувати тост з яйцем і авокадо. Створюється такий сніданок в лічені хвилини, а задоволення і користі ви точно отримаєте максимум.
Яскраве і смачна страва для сніданку або перекусу. Хрустка скоринка, рідкий жовток, шматочки вершкового авокадо… мммм, хочете спробувати? тоді вперед! всього 10 хвилин - і гаряча ситна смакота на столі перед вами.
- Скибочку білого хліба - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 10 грам
- Авокадо - 3-4 скибочок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Перець чилі - За смаком
Підготуйте продукти. Приступимо!
За допомогою склянки виріжте серединку в шматочку хліба. Якщо яйця великі, то можна трохи більше.
Сковороду змажте шматочком масла, розігрійте і обсмажте з двох сторін хліб.
Вбийте яйце і зробіть невеликий вогонь. Накрийте щільно кришкою, це дозволить білку згорнутися, а жовтка залишитися рідким. Смажте пару хвилин всього.
Авокадо вимийте, розріжте на половинки і зніміть шкірку. Поріжте скибочками. На тарілочку покладіть тост з яйцем, прикрасьте скибочками авокадо, сіль-перець додайте за смаком, зелень і до столу! Подавайте тости з улюбленими гострими соусами!