Рецепт Тосканський суп з нуту фото

Тосканський суп з нуту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Бобові
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Тосканський суп з нуту - один з найпростіших супів, який мені доводилося готувати. Його основа - три інгредієнта: гайка, часник і розмарин. Виходить смачним, ситним і ароматним. Пригощайтеся!

Густоту супу регулюйте, додаючи овочевий бульйон за смаком. Ви можете скоротити час готування, використовуючи консервований нут. Його варто проварити протягом 5 хвилин і він вже готовий. Подробиці, як приготувати тосканський суп з нуту, дивіться в покроковому рецепті.

  • Гайка - 200 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/8 чайних ложки
  • Бульйон овочевий - 500 мілілітрів
тосканський суп з нуту - фото крок 1
Нут промийте, залийте великою кількістю холодної води, залиште на кілька годин, зручно зробити це на ніч. Вранці злийте воду.
тосканський суп з нуту - фото крок 2
Залийте нут великою кількістю холодної води. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, і варіть на повільному вогні до м'якості, протягом 40 хвилин. Мені зручно готувати нут в мультиварці на режимі "крупи", час - 40 хвилин.
тосканський суп з нуту - фото крок 3
На сковороді розігрійте оливкову олію, додайте розмарин, подрібнений часник.
тосканський суп з нуту - фото крок 4
Складіть в каструлю часник з розмарином, відвареної нут, залийте бульйоном. Доведіть до кипіння, варіть протягом 5 хвилин.
тосканський суп з нуту - фото крок 5
Збийте блендером до кремового стану. Посоліть і поперчіть за смаком.
тосканський суп з нуту - фото крок 6
Подавайте зі свіжим розмарином і копченої паприкою. Смачного!

Схожі рецепти