Тосканський суп з нуту
(покроковий рецепт з фото)
Тосканський суп з нуту - один з найпростіших супів, який мені доводилося готувати. Його основа - три інгредієнта: гайка, часник і розмарин. Виходить смачним, ситним і ароматним. Пригощайтеся!
Густоту супу регулюйте, додаючи овочевий бульйон за смаком. Ви можете скоротити час готування, використовуючи консервований нут. Його варто проварити протягом 5 хвилин і він вже готовий. Подробиці, як приготувати тосканський суп з нуту, дивіться в покроковому рецепті.
- Гайка - 200 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Розмарин - 1/2 чайних ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/8 чайних ложки
- Бульйон овочевий - 500 мілілітрів
Нут промийте, залийте великою кількістю холодної води, залиште на кілька годин, зручно зробити це на ніч. Вранці злийте воду.
Залийте нут великою кількістю холодної води. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, і варіть на повільному вогні до м'якості, протягом 40 хвилин. Мені зручно готувати нут в мультиварці на режимі "крупи", час - 40 хвилин.
На сковороді розігрійте оливкову олію, додайте розмарин, подрібнений часник.
Складіть в каструлю часник з розмарином, відвареної нут, залийте бульйоном. Доведіть до кипіння, варіть протягом 5 хвилин.
Збийте блендером до кремового стану. Посоліть і поперчіть за смаком.
Подавайте зі свіжим розмарином і копченої паприкою. Смачного!