Рецепт Тосканський суп фото

Тосканський суп
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Тосканський суп - це дуже гарний і ситний суп, що прийшов до нас з північної області Італії. Готується досить просто з яловичого фаршу, італійської ковбаси з овочами і вершками.

Тосканський суп - дуже цікавий смак з насиченим і незвичайним смаком. Велику роль відіграють жирні збиті вершки, надають супу особливий неповторний вершковий смак. Простий рецепт приготування тосканського супу я дізнався в самій Італії, під час гостювання у своєї старої подруги, у Флоренції це вельми популярний суп. Готується він легко і досить швидко. Пробуйте і пишіть свої відгуки!

  • Італійська ковбаса - 450 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • Свіжа капуста - 150-200 грам
  • Фарш із яловичини - 250 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Оливкова олія - - За смаком
тосканський суп - фото крок 1
Наливаємо в каструлю воду, опускаємо в неї нарізану ковбасу і доводимо до кипіння.
тосканський суп - фото крок 2
Картопля чистимо і нарізаємо невеликими кубиками опускаємо в воду.
тосканський суп - фото крок 3
Дрібно нарізану цибулю і часник, пропущений через прес обсмажуємо в маслі на сковорідці до м'якості і додаємо в каструлю в киплячу воду.
тосканський суп - фото крок 4
У тій же сковорідці у великій кількості оливкової олії обсмажуємо фарш, весь час його перемішуючи. Не забудьте його посолити і поперчити. Потім кладемо його в каструлю, зменшуємо вогонь.
тосканський суп - фото крок 5
Збиваємо вершки і вливаємо їх в каструлю, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь, кладемо дрібно посічену зелень.
тосканський суп - фото крок 6
Варимо до готовності картоплі. Потім вимикаємо вогонь, накриває каструлю кришкою і даємо настоятися супу.
тосканський суп - фото крок 7
Тосканський суп готовий. Смачного!

Схожі рецепти