Тортільоні з соусом
(покроковий рецепт з фото)
"тортильйони" - це різновид італійської пасти, дуже універсальною за призначенням, так як готується з різними соусами. Пропоную рецепт з найпопулярнішим соусом "болоньєзе" .
Тортільоні з соусом готуються швидко і просто. Таке блюдо підійде на обід і вечерю, а з його приготуванням впорається навіть починаюча господиня. Ділюся з вами рецептом!
- Тортильони - 200 грам
- М'ясний фарш - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стебла селери - 1-2 штук
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Томатна пасату - 150 грам (або польпа)
- Сухий базилік - 1 Чайна ложка
- Пармезан - 40 грам (тертий)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Дрібно наріжте моркву, цибуля і селера. Обсмажте овочі на оливковій олії до напівготовності.

Викладіть до овочів м'ясний фарш і продовжуйте обсмажувати.

Після того, як фарш обжарится, викладіть томатну пасат або томатну польпу (помідори у власному соку з соусом), накрийте кришкою і прожарьте до готовності.

Додати сіль, поперчіть, додайте базилік. Одночасно з соусом відваріть тортільоні відповідно до вказівок на упаковці до стану "аль-денте" .

Відварені тортільоні викладіть на тарілку, додайте соус "болоньєзе", посипте тертим пармезаном і подавайте до столу. Смачного!