Рецепт Тортільоні з соусом фото

Тортільоні з соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Макарони, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

"тортильйони" - це різновид італійської пасти, дуже універсальною за призначенням, так як готується з різними соусами. Пропоную рецепт з найпопулярнішим соусом "болоньєзе" .

Тортільоні з соусом готуються швидко і просто. Таке блюдо підійде на обід і вечерю, а з його приготуванням впорається навіть починаюча господиня. Ділюся з вами рецептом!

  • Тортильони - 200 грам
  • М'ясний фарш - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Стебла селери - 1-2 штук
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Томатна пасату - 150 грам (або польпа)
  • Сухий базилік - 1 Чайна ложка
  • Пармезан - 40 грам (тертий)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тортільоні з соусом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тортільоні з соусом - фото крок 2
Дрібно наріжте моркву, цибуля і селера. Обсмажте овочі на оливковій олії до напівготовності.
тортільоні з соусом - фото крок 3
Викладіть до овочів м'ясний фарш і продовжуйте обсмажувати.
тортільоні з соусом - фото крок 4
Після того, як фарш обжарится, викладіть томатну пасат або томатну польпу (помідори у власному соку з соусом), накрийте кришкою і прожарьте до готовності.
тортільоні з соусом - фото крок 5
Додати сіль, поперчіть, додайте базилік. Одночасно з соусом відваріть тортільоні відповідно до вказівок на упаковці до стану "аль-денте" .
тортільоні з соусом - фото крок 6
Відварені тортільоні викладіть на тарілку, додайте соус "болоньєзе", посипте тертим пармезаном і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти