Рецепт Торт шоколадний «конфетті» фото

Торт шоколадний «конфетті»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Шоколад
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Торти

Якщо у вас на носі дитяче свято або інше торжество, то рецепт, як приготувати шоколадний торт "конфетті", вам точно стане в нагоді. Це соковитий, кавово-шоколадний торт зі сметанним кремом.

Форма для випічки повинна бути діаметром 22-26 см. Готовність коржів перевіряйте дерев'яною шпажкою, вона повинна залишитися сухою при зануренні в центр пирога. Бажано дати тортика просочитися пару годин.

  • Шоколад - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 160 грам
  • Борошно - 440-460 грам
  • Кава - 3 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 3 чайних ложки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Крем - 700 грам
  • Цукор - 150 грам (в вершках)
  • Кокосова стружка - 3 Ст. Ложки
  • Різнобарвні цукерки - 150-200 грам
торт шоколадний
1. Залийте каву окропом. Потім додайте в нього шоколад і на повільному вогні варите до розчинення. Поставте остигати.
торт шоколадний
2. Вершкове масло розітріть з цукром і ванільним цукром.
торт шоколадний
3. Додайте яйця і перемішайте.
торт шоколадний
4. З'єднайте шоколадну і яєчну суміші.
торт шоколадний
5. Просійте борошно з розпушувачем і замісити тісто.
торт шоколадний
6. Розділити тісто 2 частини. Викладіть у форму, застелену пергаментом. Випікайте 20-25 хвилин 180 градусів.
торт шоколадний
7. Оба коржа разрежьте на 2 частини. Сметану збийте міксером з цукром. Почніть збирати торт, намазуючи крем на коржі.
торт шоколадний
8. Бока торт присипте кокосовою стружкою і поставте його на пару годин в холодильник просочитися. Перед подачею прикрасьте цукерками.

Схожі рецепти