Рецепт М'ясний рулет «конфетті» фото

М'ясний рулет «конфетті»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Морква , Кукурудза
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Цей рулет можна зробити заздалегідь і зберігати в морозильній камері близько 30 днів. Він хороший і до святкового столу, і для щоденного вживання. Розповім, як приготувати м'ясний рулет «Конфетті».

Опис приготування:

В основі приготування рулету - м'ясний фарш. Можна використовувати свинячий, яловичий, курячий, індиче або змішати кілька видів. Рулет можна запекти в формі для випічки хліба, а також обернути в пергамент або фольгу. Після приготування його варто повністю остудити, а потім нарізуйте шматочками і насолоджуйтеся.

  • Фарш - 0, 7-0, 8 кілограма
  • Кукурудза - 220 грам (консервована)
  • Горошок - 150 грам
  • Морквина - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
1
Очистіть цибулину від лушпиння і наріжте її кубиками. Очистіть моркву і наріжте її маленькими кубиками.
2
Обсмажте підготовлені тільки що овочі на рослинному маслі, потім змішайте з фаршем, додайте решту складових, приправити сіллю.
3
Гарненько перемішайте і викладіть масу в форму для запікання хліба або кексу.
4
Запікайте при 180 градусах 75 хвилин. Готовий рулет остудіть, потім викладіть з форми і подавайте або загорніть в плівку, потім відправте на зберігання в морозилку.

Схожі рецепти