Рецепт Торт «Пізанська вежа» фото

Торт «Пізанська вежа»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершкове масло, Мед
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Торт виходить великим і смачним, його вистачить на велику кількість гостей. Пропоную покроковий фоторецепт, як приготувати торт «Пізанська вежа». У деяких сім'ях такий торт - це ціла подія!

Найсмачніший торт - це випічка домашнього виробництва. Десерт виходить дуже смачним, коржі неймовірно ніжні, прямо тануть у роті і дуже гармонують зі сметанним кремом. В якості прикраси можна придумати все, що завгодно, в даному випадку це крихта з коржів і фотодрук на верхівку. Починаємо готувати!

  • Олія - 300 грам
  • Маргарин - 200 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 3, 5 склянки
  • Мед - 500 грам
  • Борошно - 10 склянок
  • Крем - 1800 грам
  • Розчинна кава - 1 Ст. Ложка
  • Окріп - 1 Ст. Ложка
  • Загущувач - 3 штуки
  • Горіхи - 75 грам
  • Сода - 3 чайних ложки
торт
1. Ставимо каструлю на вогонь і додаємо в неї мед, олія, маргарин. Чекаємо, коли все розтопиться.
торт
2. Додаємо соду.
торт
3. Все добре перемішуємо.
торт
4. Прибираємо з вогню і збиваємо вінчиком або міксером.
торт
5. Трохи охолоджуємо, а потім вводимо по одному яйця.
торт
6. Додаємо цукор.
торт
7. Порційно додаємо борошно.
торт
8. Вимішуємо тісто.
торт
9. Готове тісто залишаємо на півгодини, щоб воно відпочило.
торт
10. Поділяємо тісто на двадцять п'ять частин.
торт
11. Кожну тонко розгортаємо, вирізаємо коржі.
торт
12. Ставимо коржі по черзі в духовку.
торт
13. Випікаємо кожен при температурі 180 градусів хвилин п'ять. Залишки тесту також випікаємо, вони стануть в нагоді для прикраси.
торт
14. Складаємо все коржі один на один.
торт
15. Після приготування основи починаємо приготування крему. В окропі розчиняємо кави.
торт
16. Змішуємо сметану, цукор, загущувач і збиваємо все віночком або міксером.
торт
17. Додаємо каву.
торт
18. Все акуратно перемішуємо.
торт
19. Перемащуємо коржі кремом.
торт
20. Залишки тесту перебиваємо в блендері або качалкою. І прикрашаємо крихтою боки, на верхній корж поміщаємо фотодрук, а краю декоруємо крихтою.

Схожі рецепти