Рецепт Торт «астра» фото

Торт «астра»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Слива
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Торт"Астра" - смачний десерт, яким посмакувати можна самим і поставити на святковий стіл. Навіть найвибагливіші гості оцінять ваші кулінарні старання.

Опис приготування:

Такий торт "астра" в домашніх умовах нагадує більше пиріг з фруктами, але ось його виконання кардинально відрізняється. Такий торт - відмінний вибір, якщо до вас завітали гості на чай або ви просто вирішили зібратися родиною за великим столом.

  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 15 грам
  • Зливи - 1 кілограм
  • Какао - 3 Ст. Ложки
торт
1. Готуємо тісто: протираємо борошно з вершковим маслом, додаємо яйце, розпушувач і цукор і добре перемішуємо. Замішуємо тісто в кулю і відправляємо його на півгодини в холодильник.
торт
2. Тепер візьмемося за сливи - їх потрібно підготувати: розрізаємо плід навпіл і витягаємо кісточку. Після цього кожну половинку нарізаємо вздовж.
торт
3. Змішуємо какао з борошном, додаємо вершкове масло, яйце і ванільний цукор. Також всипаємо цукор і все ретельно перемішуємо. Змащуємо велику форму маргарином або маслом і викладаємо тісто, гарненько розправляючи його по краях. Проколюємо поверхню виделкою і робимо невеликий бортик. За тестом розподіляємо начинку.
торт
4. Зверху викладаємо сливи вістрям вгору. Присипаємо цукром і відправляємо в духовку на 50 хвилин.
торт
5. Витягуємо пиріг з духовки і даємо йому трохи охолонути. Після цього можна розрізати його і подавати порційно.

Схожі рецепти