Томатний Шпинат Пулао
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вегетаріанського страви з томатами і шпинатом. Індійська кухня.
Кількість порцій: 1-2
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- koriandr - 1 Ст. Ложка (порошком)
- Насіння кмину - 1 Чайна ложка (підтвердження (jeera))
- Порошок чилі - 1 Чайна ложка
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Кешью - 50 грам (смажений)
- Сіль - 1 штука (за смаком)
Підготуємо інгредієнти до приготування страви. Нарізати 4 чашки зеленого шпинату, 2 помідора, натерти 1 морква і відкласти в сторону
Розтопіть 1 столову ложку масла в сковороді.
Додати нарізану цибулю і часник.
Підсмажуємо до того моменту, коли цибуля стане прозорою.
Додати нарізані помідори до цибулі.
Томати повинні стати м'якими злегка прозорими.
Додайте 1 столову ложку порошку коріандру і 1 ç.l. Підтвердження (Jeera). Добре перемішайте.
Додати 1чайную ложку чилі порошку.
Додати 1 столову ложку томатної пасти і добре перемішати.
Нарізаємо шпинат, кладемо в сковороду.
Туди ж нарізаємо моркву.
Перемішати і закрити кришкою на 10 хвилин.
Після закінчення 10 хвилин зняти кришку і посолити.
Додати 3 склянки вареного рису в цю суміш.
Перемішати.