Рецепт Томатна юшка з рибою і картоплею фото

Томатна юшка з рибою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Помідор , Хек
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную для різноманітності перших страв з риби рецепт, як приготувати томатну юшку з рибою і картоплею. У вас вийде ситне гаряче з бюджетного набору продуктів.

Опис приготування:

Для томатної юшки з риби можна взяти філе будь-якої доступної для вас білої риби: НЕК, пікша, лихоманка тощо.. Якщо готуєте її в літній час, використовуйте свіжі помідори. Жорстку шкірку томатів можна легко зняти. Для цього зробіть на верхівці помідорів хрестоподібний надріз, залийте їх окропом, обполосніть в крижаній воді і зніміть шкірку. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Хек - 400 грам (філе білої риби)
  • Томати - 500 грам (у власному соку)
  • Картопля - 2 штуки
  • Імбир - 1 частина(3 см кореня)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Паприка гостра - За смаком
томатна юшка з рибою і картоплею - фото крок 1
Тушки риби необхідно розморозити при кімнатній температурі.
томатна юшка з рибою і картоплею - фото крок 2
Картопля помийте, очистіть і наріжте скибочками 0, 5 см завтовшки. Відваріть в пароварці протягом 10 хвилин.
томатна юшка з рибою і картоплею - фото крок 3
У глибокій сковороді розігрійте олію, обсмажте імзмельченний імбир до появи аромату. Томати очистіть від шкірки і розімніть. Влийте разом з соком в сковороду і тушкуйте протягом 3 хвилин. Додайте води (приблизно 300 мл), сіль, паприка. Доведіть до кипіння і готуйте на повільному вогні протягом 5 хвилин.
томатна юшка з рибою і картоплею - фото крок 4
Рибу нарізати на порційні шматочки, помістіть в соус і готуйте протягом 8-10 хвилин.
томатна юшка з рибою і картоплею - фото крок 5
Перед подачею додайте картоплю, відварений на пару і рубану зелень. Смачного!

Схожі рецепти