Томатна піца з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Смачна томатна піца з лукум.
У мисці розчинити дріжджі і цукор у теплій воді. Додати 2 столові ложки олії, сіль і достатня кількість борошна, щоб замісити м'яке тісто. Викласти на посипану борошном поверхню, місити, поки тісто не стане гладким і еластичним, близько 6-8 хвилин. Помістити в змащену маслом миску, повертаючи, щоб змастити повністю. Накрити і нехай підійде в тепле місце, поки не збільшиться в два рази, близько 1 годину.
Перемісити тісто. Викласти на злегка посипану борошном поверхню, поділити на дві частини. Викласти в 2 змащені форми. Намазати по 3 / 4 склянки соусу для піци над кожен корж. Випікати при температурі 450 градусов по Фаренгейту 5 хвилин. Загасити цибулю в олії до м'якості.
Викласти скибочки помідора на піцу. З'єднати сири; посипати помідори. Зверху викласти цибулю. Випікати 10-15 хвилин, або поки сир не розплавиться. Розігріти соус, що залишився для піци, подавати з піцою.
- Пачка сухих дріжджів - 1 штука
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Тепла вода - 1 1/2 склянки
- Оливкова або рослинне масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 4 1/3 склянки
- Банку соусу для піци - 2 штуки
- Цибулини - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Тертий сир Моцарелла - 2 1/2 склянки
- Тертий сир Чеддер - 1 1/2 склянки
Перемісити тісто. Викласти на злегка посипану борошном поверхню, поділити на дві частини. Викласти в 2 змащені форми. Намазати по 3 / 4 склянки соусу для піци над кожен корж. Випікати при температурі 450 градусов по Фаренгейту 5 хвилин. Загасити цибулю в олії до м'якості.
Викласти скибочки помідора на піцу. З'єднати сири; посипати помідори. Зверху викласти цибулю. Випікати 10-15 хвилин, або поки сир не розплавиться. Розігріти соус, що залишився для піци, подавати з піцою.