Рецепт Томатна піца з цибулею фото

Томатна піца з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 16
Час приготування: 45 хв.

Смачна томатна піца з лукум.

Опис приготування:

У мисці розчинити дріжджі і цукор у теплій воді. Додати 2 столові ложки олії, сіль і достатня кількість борошна, щоб замісити м'яке тісто. Викласти на посипану борошном поверхню, місити, поки тісто не стане гладким і еластичним, близько 6-8 хвилин. Помістити в змащену маслом миску, повертаючи, щоб змастити повністю. Накрити і нехай підійде в тепле місце, поки не збільшиться в два рази, близько 1 годину.

Перемісити тісто. Викласти на злегка посипану борошном поверхню, поділити на дві частини. Викласти в 2 змащені форми. Намазати по 3 / 4 склянки соусу для піци над кожен корж. Випікати при температурі 450 градусов по Фаренгейту 5 хвилин. Загасити цибулю в олії до м'якості.

Викласти скибочки помідора на піцу. З'єднати сири; посипати помідори. Зверху викласти цибулю. Випікати 10-15 хвилин, або поки сир не розплавиться. Розігріти соус, що залишився для піци, подавати з піцою.


  • Пачка сухих дріжджів - 1 штука
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Тепла вода - 1 1/2 склянки
  • Оливкова або рослинне масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 4 1/3 склянки
  • Банку соусу для піци - 2 штуки
  • Цибулини - 2 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Тертий сир Моцарелла - 2 1/2 склянки
  • Тертий сир Чеддер - 1 1/2 склянки
У мисці розчинити дріжджі і цукор у теплій воді. Додати 2 столові ложки олії, сіль і достатня кількість борошна, щоб замісити м'яке тісто. Викласти на посипану борошном поверхню, місити, поки тісто не стане гладким і еластичним, близько 6-8 хвилин. Помістити в змащену маслом миску, повертаючи, щоб змастити повністю. Накрити і нехай підійде в тепле місце, поки не збільшиться в два рази, близько 1 годину.

Перемісити тісто. Викласти на злегка посипану борошном поверхню, поділити на дві частини. Викласти в 2 змащені форми. Намазати по 3 / 4 склянки соусу для піци над кожен корж. Випікати при температурі 450 градусов по Фаренгейту 5 хвилин. Загасити цибулю в олії до м'якості.

Викласти скибочки помідора на піцу. З'єднати сири; посипати помідори. Зверху викласти цибулю. Випікати 10-15 хвилин, або поки сир не розплавиться. Розігріти соус, що залишився для піци, подавати з піцою.

Схожі рецепти